Senior teamverpleegkundige Wonen met somatische zorg
Sensire

Weet je dat de ouderenzorg op dit moment de meest dynamische en interessante werkomgeving voor verpleegkundigen is? Wil jij een grote bijdrage leveren aan de vernieuwing in de verpleeghuiszorg? Zie jij het daarnaast als een uitdaging om de teams te adviseren en te ondersteunen in het behalen van hun teamresultaten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Leven zoals u wilt. Dat is de belofte die wij doen aan onze bewoners. Het leven voort kunnen zetten, zoals zij dat gewend waren, samen met hun naasten. Dat is voor ons kwaliteit van zorg. In de deze functie sta je letterlijk in het hart van de zorg.

Als Senior Teamverpleegkundige ben je cluster ofwel locatie verantwoordelijk. Dit betekent dat er meerdere teams onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Deze zelfstandige teams bestaan uit woonbegeleiders niveau 2, verzorgende IG niveau 3 en verpleegkundige niveau 4 die vallen onder de verantwoordelijkheid van een teamverpleegkundige.
Als Senior Teamverpleegkundige heb je dus een overkoepelende rol.

Daarnaast werk je samen met je collega Senior Teamverpleegkundigen aan de
verdere professionalisering en positionering van je functie, waarin professionele autonomie, leiderschap en eigenaarschap centraal staan.

De groep Senior Teamverpleegkundigen heeft een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en de professionele ontwikkeling binnen wonen met zorg. Hierbij moet je o.a. denken aan basiskwaliteitsthema’s zoals methodisch werken, omgaan met vrijheid en veiligheid & gedragsproblemen, kennis en kunde op het gebied van kwetsbare ouderen, hygiëne en medicatie veiligheid. Een goede balans vinden tussen fijn wonen en goede, veilige zorg leveren is jou op het lijf geschreven.

Je werkt ook actief met de teams en de betrokken disciplines mee aan de ontwikkeling van de gespecialiseerde zorgverlening aan doelgroepen binnen de verpleeghuiszorg.

We zoeken dus een kanjer die onze lopende projecten op deze thema’s mee ondersteunt en verder uitbouwt!

Sensire is deelnemer aan de landelijke beweging Radicale Vernieuwing Verpleeghuiszorg.  Met dit netwerk zijn we actief in de vernieuwing van de verpleeghuiszorg. Van regels naar relaties, behoud van eigen regie & zeggenschap en verbinding met de lokale omgeving zijn kernbegrippen hierin. Dat is wat Leven zoals u wilt betekent bij Wonen met zorg.

Jij bent een kartrekker bij het verder doorvoeren van het werken volgens onze visie, het implementeren van nieuwe werkwijzen en het toepassen van nieuwe middelen.

De Senior Teamverpleegkundige wordt ook bedrijfsmatig verantwoordelijk voor haar cluster/locatie. Dit betekent dat je een (jaar) contract afsluit met afspraken over de te leveren zorgverlening en andere resultaten met de klantlijndirectie.
Je hebt nu de kans om met je collega Senior Teamverpleegkundigen deze ontwikkeling vanaf het begin mee te maken.
 

Wat verwachten wij van jou?

Voor deze afwisselende functie vragen wij van jou een grote mate van zelfstandigheid en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Jij brengt niet alleen nieuwe ideeën mee die het verschil maken voor zowel jouw team, de organisatie als jezelf, maar je implementeert deze ook succesvol. Wij begrijpen heel goed, dat dit gepaard gaat met vallen en opstaan. Dat noemen wij leiderschap.
 
Oog voor detail en goed overzicht kunnen bewaren zijn eigenschappen die goed van pas komen als Senior Teamverpleegkundige bij Sensire. Verder heb je een resultaatgerichte instelling om jouw plannen en ideeën succesvol te kunnen implementeren.
 
Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:

  • je hebt minimaal een afgeronde hbo-v opleiding;
  • werkervaring in somatische verpleeghuiszorg eventueel in combinatie met niet aangeboren hersenletsel
  • je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent bekwaam voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
 

Hoe zorgen wij voor het geluk van onze medewerkers?

Wij bieden jou een afwisselende functie waarin je tijd en ruimte krijgt om bij de dragen aan het verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening van Sensire. Leren en ontwikkelen staan bij ons hoog in het vaandel, daarom bieden wij jou verschillende (bij)scholings- en opleidingsmogelijkheden om je binnen deze functie verder te ontwikkelen.   
 
De functie Senior Teamverpleegkundige valt in de schaal FWG 55 (€ 2533,- / € 4020,- exclusief vakantiegeld en een eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. 

Het is de bedoeling in de toekomst dat de locaties Wonen met Zorg bij Sensire als zelfstandige clusters gaan opereren en dit betekent dan ook dat er in de functie van Senior Teamverpleegkundige toegewerkt zal worden naar een volledige zelfstandige positie.
Bij realisatie daarvan zal uiteindelijk deze functie gewaardeerd worden in FWG 60.
 
Wij bieden een contract van minimaal 32 uur per week. Omdat wij graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers behoort ook een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Graag bespreken we dit samen met jou.

Wil jij als Senior Teamverpleegkundige bijdragen aan het geluk van onze klant?

De collega’s kijken uit naar je komst, dus solliciteer direct via onze website. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Inge Heusinkveld, senior teamverpleegkundige, telefoonnummer 06-10 88 38 02 of Marleen van der Sijs, directeur Wonen met Zorg, telefoonnummer 06-51027586 (afwezig van 16-08-2019 tot 31-08-2019) Na 14-08-2019 is Frederik Lindenhovius, directeur Wonen met Zorg te bereiken op telefoonnummer 06- 54242004.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1240
Organisatie Sensire
Locatie Werkgebied Sensire
Postcode 7051 DA
Stad Varsseveld
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Bianca Baars, b.baars@sensire.nl, +31 683168119
Functie(s) Teamhoofd
Publicatiedatum 13-08-2019
Reageer voor 30-09-2019
Ingangsdatum 01-10-2019
Nummer 47739

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire