Sociaal Pedagogisch Werkers
Stichting Zeker Zorg

Wij begeleiden cliënten naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan binnen onze maatschappij. Bij Stichting Zeker Zorg gaan wij ervan uit dat je je talenten wilt gebruiken om resultaten te behalen, nu, maar ook in de toekomst. Wij zijn er trots op al veel (jong)volwassenen geholpen te hebben met het behalen van hun successen. Onze ervaren en gedreven medewerkers leveren dan ook kwaliteitszorg. Wij zijn een organisatie met medewerkers die van aanpakken houden en verwachten dat ook van jou!

Wij bieden je een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden. Een unieke mogelijkheid om aan de slag te gaan binnen een jong en enthousiast team, waar resultaten worden geboekt en de onderlinge betrokkenheid groot is. Als sociaal pedagogisch medewerker van Zeker Zorg bied je ondersteuning aan onze cliënten in een (geclusterde) ambulante setting. De sociaal pedagogisch medewerker is het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten. Je observeert, ondersteunt en stimuleert onze cliënten bij hun dagelijkse bezigheden. Tevens houd je toezicht en lever je een bijdrage aan een veilige omgeving voor cliënten. De begeleiding is gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid, sociale activering en waar mogelijk doorstroming naar zelfstandig(er) wonen/leven.

Functie eisen

Je beschikt over een flinke dosis levenservaring. Je bent ondernemend en een enthousiaste sterke persoonlijkheid die in staat is kwalitatief goede hulpverlening te bieden. Je  kunt prima zelfstandig werken maar bent ook een goede teamspeler. In crisissituaties kun je snel en zelfstandig een goede inschatting maken van de te ondernemen acties. Tevens beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden, ben je oplettend, betrouwbaar en integer en heb je een groot probleemoplossend vermogen. Je bent beschikbaar voor alle diensten.

Naast minimaal MBO werk- en denkniveau gericht op zorg en welzijn, heb je een aantoonbare affiniteit en ervaring met de doelgroep.

 

Inschaling

Wij bieden

Een afwisselende, verantwoordelijke baan waarbij daadwerkelijk resultaten kunnen worden geboekt met de cliënt. Een unieke mogelijkheid om aan de slag te gaan binnen een jong en enthousiast team.  Salariëring conform CAO Sociaal Werk (voorheen WMD).

  • Standplaats: Almelo en/of Enschede
  • Reageren voor 31 januari 2018
  • Startdatum in overleg
  • Bellen met vragen vergroot je kansen niet!

Voor meer informatie zie: www.zeker-zorg.nl

Type Vacature
Organisatie Stichting Zeker Zorg
Locatie Stichting Zeker Zorg
Postcode 7514 BZ
Stad Enschede
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Functie(s) Overig
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 03-01-2018
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-02-2018
Nummer 34645

Stichting Zeker Zorg

Stichting Zeker Zorg is een gecertificeerde zorgorganisatie. Wij werken samen met een aantal grote zorgorganisaties en voeren WMO maatwerktrajecten uit voor de 14 Twentse gemeenten. Tevens zijn wij een gegunde partij bij de gemeenten en Zorgkantoren en kunnen Zorg In Natura (ZIN) leveren. Stichting Zeker Zorg is een no nonsens organisatie die o.a. begeleid wonen aanbiedt aan (jong) volwassenen cliënten met diverse achtergronden.

Meer over Stichting Zeker Zorg

Let op: solliciteren gaat binnenkort via E-Portfolio

Binnenkort zullen er een aantal veranderingen op ZorgSelect plaatsvinden om jou te helpen bij het zoeken van je droombaan.