Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)
Mediant geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

Wil jij samenwerken met bevlogen collega’s bij de behandeling van kinderen en jongeren? Kies dan voor ons circuit Jeugd! Wij zoeken een

 

SOCIAAL PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE (SPV)
24-32 uur in eerste instantie voor bepaalde tijd

Wie we zijn
Mediant is een integrale ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Wij hebben een informele cultuur, waardoor de lijnen kort zijn en een collega om mee te sparren zo gevonden is. We zijn open, nuchter en weten van aanpakken waardoor we ons vooral kunnen richten op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!
Circuit Jeugd is er voor kinderen en jongeren tot en met 23 jaar met psychische klachten of psychiatrische stoornissen én hun ouders. Wij bieden multidisciplinair onderzoek en behandeling aan, maar doen ook veel aan preventie, online hulpverlening en spoedzorg. De eigen kracht van het kind/de jongere en het gezin staan centraal.

Wat ga jij daar doen?
Het vak van een SPV is breed en interessant, omdat je met veel facetten binnen de behandeling van een cliënt te maken krijgt. Je voert intakes en systeemdiagnostiek, je behandelt en begeleidt de cliënt, wanneer er een terugval of crisis dreigt grijp je in en zorg je ervoor dat de juiste stappen worden gezet om de cliënt weer te stabiliseren. Eigenlijk ben jij de spil van de behandeling, die de cliënt volgt in zijn proces, bijstuurt waar nodig en anderen uit onze multidisciplinaire teams inzet wanneer dat voor de cliënt het beste is.
Als je het leuk vindt om te werken met jongeren met persoonlijkheidsproblematiek en je ambitie hebt om je te specialiseren in een evidence-based behandeling, dan ben je ook van harte welkom in ons MBT-A (Mentalization Based Treatment voor adolescenten)-team!

Functie eisen

Wat we verwachten
Je hebt het diploma HBO-verpleegkunde (BIG geregistreerd), differentiatie ggz en diploma SPV of LGGV, aangevuld met meerjarige werkervaring in de ggz.
In deze functie ben je veel op pad en daarom verwachten we wel dat je een rijbewijs en auto hebt. Als mens ben je een verbinder. Je bent makkelijk in contact, ongeacht met wie je in gesprek bent. Je kunt je verplaatsen in een ander, hebt oog en oor voor dingen die gezegd worden, maar ook juist voor de dingen die onbenoemd blijven. Je bent in staat om informatie te bundelen en snel te analyseren. Je bent actief, gestructureerd en vooral ook creatief in je aanpak met een nuchtere insteek. Je kunt mensen in beweging krijgen, waarbij je alert bent op gedrag en hoe men op elkaar reageert. Je bent open en toegankelijk, maar wel op een professionele afstand. Het geven en ontvangen van feedback is voor jou vanzelfsprekend.
En last, maar zeker not least; je beschikt over de nodige dosis humor, lef en flexibiliteit!

Inschaling

Goed om weten
We bieden een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie bepaalde tijd, voor 24-32 uur. Salariëring en rechtspositieregeling zijn overeenkomstig de CAO GGZ. De functie is ingeschaald in FWG 55, met een salaris tussen € 2.407 en € 3.894 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Wie je kunt bellen als je meer wilt weten
Dana Stel, manager bedrijfsvoering, vertelt je graag meer over de functie. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-51367325. Wanneer je meer informatie wilt over de sollicitatieprocedure kun je bellen met stafafdeling P&O, telefoonnummer 053-4755559.

Als je besluit te solliciteren
Dan ontvangen wij je reactie graag uiterlijk 22 september aanstaande via www.zorgselect.nl of per e-mail via vacatures@mediant.nl.

De gesprekken zijn gepland op 1 oktober aanstaande.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg op social media!

Circuit Jeugd kijkt uit naar jou!

 

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 – 1412 EBS/fss
Organisatie Mediant geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 11-09-2019
Reageer voor 22-09-2019
Nummer 48221
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant geestelijke gezondheidszorg