Stagiaires
MEE IJsseloevers

Functieomschrijving

MEE maakt meedoen mogelijk.

MEE Samen en de verbonden werkmaatschappijen bieden individuele ondersteunings-trajecten, trainingen en integrale projecten aan voor cliënten met een beperking in het kader van de WMO en t.b.v. professionals en opdrachtgevers zoals o.a. gemeenten, werkgevers, politie en justitie, woningbouwcorporaties, zorg en welzijn, onderwijs of de vervoersector. Benieuwd naar MEE? Bekijk onze corporate film.

MEE Samen is voor de Regio’s Harderwijk, Ermelo, Elburg, Apeldoorn en Doetinchem

op zoek naar meerdere enthousiaste

Stagiaires

Voor 32 uur per week vanaf september 2021

Wat ga je doen?

Als stagiaire verricht je taken die een afspiegeling zijn van de werkzaamheden van consulenten. Hierbij maken wij een inschatting welke praktijksituaties geschikt zijn voor jou. Onze kerntaak ligt bij het faciliteren van kwetsbare mensen met een beperking in de samenleving die een beroep doen op cliëntondersteuning en professionals in hun netwerk. Wij voorzien clienten bijvoorbeeld van informatie en advies of kortdurende ondersteuning. Met als doel het vergroten van de zelfredzaamheid en participatie en het verbeteren van de mogelijkheden van clienten in de maatschappij. Je hebt te maken met een grote diversiteit aan vragen, het is dus belangrijk dat je makkelijk kunt schakelen tussen verschillende situaties en cliënten. Samen met enthousiaste collega’s ga je aan de slag in een werkomgeving die zeer dynamisch is. Je maakt deel uit van een team professionals die zich inzetten om cliënten te ondersteunen.

 

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Dit breng jij mee

§  Je volgt een opleiding op hbo-niveau (bijv. MWD, Social Work of SPH).

§  Kennis van het sociaal domein/wet- en regelgeving en je bent in staat om consequenties van ontwikkelingen in ons werkgebied te overzien en te vertalen naar de praktijk.

§  Kennis van onze doelgroep en je hebt affiniteit met de missie en visie van MEE en draagt deze uit.

Competenties die wij belangrijk vinden

§  Flexibiliteit, je wisselt makkelijk van gedragsstijl en treedt doelgericht en effectief op onder verschillende en veranderende omstandigheden.

§  Zelfsturend, je werkt zelfstandig, weet doelen te stellen en daar vorm en inhoud aan te geven en tijdig ondersteuning voor jezelf in te schakelen.

§  Verbindend, Outreachend kunnen netwerken

§  Leerbereidheid, je toont actief inzet op het ontwikkelen en uitbreiden van kennis en vaardigheden en deelt opgedane kennis actief.

§  Stressbestendig, je bent in staat om bij stressvolle omstandigheden effectief te blijven functioneren.

§  Positioneren, je moet je rol kunnen pakken binnen het sociaal domein en onderneemt uit jezelf doelgericht actie.

§  Creatief, je bent in staat om alternatieven te bedenken.

§  Assertief, je komt op voor je eigen mening en weet die helder te verwoorden.

Goed om te weten voor je reageert op deze functie

Een VOG is een voorwaarde voor indiensttreding bij MEE.

 

Inschaling

Dit hebben we te bieden

Een uitdagende en veelzijdige stage, een unieke doelgroep en je werkt in een omgeving met betrokken collega’s. Je ontvangt een stagevergoeding van maximaal €400,- bruto per maand bij een stageweek van 36 uur (naar rato bij een kortere stageweek).

Meer informatie kun je opvragen bij Annemiek Seegers (HR adviseur), te bereiken op tel 06-30998085 of per mail op a.seegers@meesamen.nl.

Reageren

Stuur je korte motivatie en CV onder vermelding van Vacaturenummer 2021-Samen-007, naar de afdeling P&O. Vermeld hierbij ook welke regio jouw voorkeur heeft.

 

MEE Samen verwerkt jouw persoonsgegevens in het kader van deze sollicitatieprocedure. Wij behandelen de door jou verstrekte informatie vertrouwelijk en zorgvuldig. Jouw gegevens worden uiterlijk binnen vier weken na afronding van de sollicitatieprocedure vernietigd om privacy redenen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 2021-Samen-007
Organisatie MEE IJsseloevers
Locatie MEE Samen
Postcode 8025BG
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Annemiek Seegers
Functie(s) Stagiair
Publicatiedatum 30-03-2021
Reageer voor 01-08-2021
Ingangsdatum 30-03-2021
Nummer 62820
Doorsturen Bekijk PDF

MEE IJsseloevers

MEE IJsseloevers is een eerstelijns organisatie die ondersteuning biedt aan alle mensen met een beperking en/of chronische ziekte en hun omgeving. MEE IJsseloevers heeft als doel de zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie van de cliënten te bevorderen. Zij doet dit door cliëntondersteunende activiteiten te bieden, zoals informatie en advies, maar ook praktische ondersteuning bij opvoedingsvragen en vragen bij relaties, wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrijetijdsbesteding. Bij MEE IJsseloevers werken ongeveer 180 medewerkers, verspreid over een zestal locaties in Zwolle, Kampen, Ommen, Deventer, Lelystad en Almere. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle.

Meer over MEE IJsseloevers