Taxibegeleider EIGEN
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE TAXIBEGELEIDER (M/V) EIGEN

Wij zijn per direct op zoek naar een taxibegeleider die cliënten van EIGEN in de taxi wil begeleiden. Over het aantal uren gaan we graag met je in overleg, maar zal gemiddeld 6 uur per week zijn.

De werktijden zijn in de ochtend tussen 7.45 en 9.30 uur en in de middag tussen 14.30 en 15.30 uur.  

De Passerel biedt aan zes jongeren (11 tot 16 jaar) aan de Homerusstraat in Apeldoorn een woonplek en dagbesteding aan de Casper Fagelstraat. Dit is een uniek en bijzonder concept; in nauwe samenwerking met ouders verzorgen en begeleiden we de jongeren in de wijk.  

We bieden deze jongeren een zo gewoon mogelijk leven in een voorspelbare en stabiele omgeving. Zij hebben een ernstige verstandelijke beperking en een complexe ondersteuningsvraag op het gebied van gedrag en verzorging. Dit alles vraagt om strak methodisch te werken. We doen er alles aan om deze jongeren te begrijpen en hun taal te leren, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je veilig kunnen voelen is een basisvoorwaarde voor iedereen, dat vraagt oog hebben voor elkaar en voor signalen, verbaal en vooral non-verbaal.

Wat ga je doen

Je begeleidt dagelijks de jongeren tijdens het vervoer vanaf de woonvorm naar de dagbesteding. De begeleiding is gericht op het waarborgen van een voor de cliënten prettige en veilige vervoerssituatie, conform de de geldende veiligheidsvoorschriften. Je geeft bijzonderheden, onregelmatigheden en relevante informatie die je constateert tijdens de werkzaamheden door aan begeleiders. Daarnaast neem je deel aan aan relevante besprekingen die ten goede komen aan een goede functie-uitoefening.

Functie eisen

We zoeken iemand die

  • affiniteit heeft met de doelgroep;
  • sterk in zijn/haar schoenen staat;
  • een flexibele instelling heeft en bij ziekte of verlof van een collega extra kan werken;
  • sociale vaardigheden heeft om op een goede manier met onze jongeren om te gaan.

Inschaling

Wat bieden wij

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een gemiddeld aantal uur in de week, maar waarbij je wel flexibel ingezet kan worden bij ziekte of vakantie.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Goed om te weten

Voor vragen kun je contact opnemen met Judith Ellens op 06-14147349 of met Anoek Hijmans op 06-34347284.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure. Wij vragen bij indiensttreding om een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG).

We gaan graag met je in gesprek als we voldoende aansluiting zien. De vacature sluit als we de geschikte kandidaat gevonden hebben.

Niemand werkt toevallig bij De Passerel, dat is een bewuste keuze, dat zie en voel je meteen als je een van onze locaties bezoekt. Bekijk het filmpje van Jasmijn, zij vertelt jou wat het werken bij De Passerel voor haar betekent: https://www.youtube.com/watch?v=YM87TnXJigo#action=share

 Solliciteren

Ben jij flexibel en wil jij een bijdrage leveren om deze jongeren een veilige rit te bezorgen?

Motiveer dan waarom en stuur je brief met motivatie en CV onder vermelding van vacaturenummer 020-23 naar: personeelenopleidingen@de-passerel.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 020-23
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7311 AK
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Basisbegeleider
Publicatiedatum 06-05-2020
Reageer voor 26-06-2020
Ingangsdatum 06-05-2020
Nummer 52848
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

De Passerel biedt met 470 medewerkers zorg aan bijna 1000 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven. We bouwen verder op de fundamenten van vroeger. De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. De samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, is essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten namelijk duidelijk maken. Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan dagbesteding, woon- en werklocaties. Wij bieden onze zorg verspreid over de hele regio aan. Zowel in speciale voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra.

Meer over Stichting De Passerel