Teamverpleegkundige Den Ooiman PG
Sensire

Heb jij als verpleegkundige de ambitie je verder te ontwikkelen als professional? Ben jij een zelfstandige, signalerende en inspirerende verpleegkundige die gaat voor optimale zorg- en dienstverlening? Vind jij het leuk om collega's te coachen, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen? Zie jij het als een uitdaging om de verantwoordelijkheid te dragen over de kwaliteit van zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen


Wat beweegt ons?

De meneer, die graag een praatje maakt met andere bewoners. Die mevrouw, die iedere dag even naar buiten gaat om een frisse neus te halen. Of een gesprekje in de huiskamer, waar verhalen worden verteld over vroeger. Wat ons beweegt? Bijdragen aan het welzijn en de zelfredzaamheid van onze bewoners. Iedere dag sluiten we bij hen aan, met persoonlijke aandacht. We doen ons werk vanuit empathie, ondersteuning en vertrouwen. We vinden het belangrijk om een warme en huiselijke sfeer te creëren voor onze bewoners in samenwerking met familie en vrijwilligers. Samen zorgen we ervoor dat het bij Sensire fijn en vertrouwd voelt om (tijdelijk) te wonen.

Sensire Wonen met Zorg is erop gericht dat je als medewerker tijd en aandacht hebt voor de bewoner. Elke bewoner is een bekend gezicht, waarvan het verhaal en specifieke wensen bekend zijn. Ons uitgangspunt is dat de we binnen de zorgverlening, de eigen regie en zelfredzaamheid van onze bewoners bekrachtigen en ondersteunen. Gezamenlijk gaan wij voor optimale zorg- en dienstverlening, waarbij collega's het verschil kunnen maken voor onze bewoners. Als teamverpleegkundige vervul jij hierin een spilfunctie. Jij ondersteunt en stimuleert collega's om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Je ondersteunt hen in zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid. Je werkt vanuit een multidisciplinaire insteek en onderhoudt contacten met andere professionals. We vinden het belangrijk dat je als Teamverpleegkundige ook meewerkt in de zorg om op deze wijze bewoners te leren kennen en te weten hoe de samenwerking met collega's verloopt.

Als Teamverpleegkundige combineer en vervul je verschillende rollen; van regisseur tot zorgverlener, van coach tot kwaliteitsbewaker. Gedurende de dag ondersteun je collega's bij de uitvoering van de zorgplannen. Hierbij geef je adviezen en stimulans, zodat zij zelfstandig de dagelijkse activiteiten kunnen uitoefenen. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg. Je coacht collega's tevens vakinhoudelijk, om zo de professionele ontwikkeling te stimuleren. Je bent ook als zorgverlener zelf aan het werk en je weet hierbij jouw kennis en kunde op inspirerend over te brengen. Verder heb jij een signalerende, adviserende en ondersteunende rol naar de manager. Je houdt zicht op veranderingen en ontwikkelingen op de afdeling en kunt een bijdrage leveren aan beleidsvraagstukken. Je bent een voorbeeld, die anderen vertrouwen en stimulans biedt om in beweging te komen en blijven.
 

Wie ben jij


Word jij enthousiast van de rol van Teamverpleegkundige, ben je leergierig, maar ben jij van mening dat je nog niet alle bagage in huis hebt om de rol te vervullen dan nodigen we je van harte uit om ook te solliciteren. Binnen Sensire krijg je de ruimte om je ambities waar te maken! Vanuit een persoonlijk afgestemd traject zal jij de begeleiding ontvangen die je nodig hebt, om uiteindelijk zelfstandig als Teamverpleegkundige aan de slag te gaan.

• Je beschikt over ruime zorginhoudelijk kennis en verpleegkundige ervaring;
• Je bent en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied;
• Je hebt een procesmatige en innovatieve insteek;
• Je denkt vanuit kansen en bent gemotiveerd om de zorg- en dienstverlening te blijven verbeteren;
• Je beschikt over onderhandelings-, conflicthanterings- en coachingsvaardigheden;
• Je bent reflectief ingesteld en staat open voor feedback;
• Je beschikt over inlevingsvermogen en weet anderen te motiveren en inspireren;
• Je bent in staat om jouw kennis en kunde op prettige wijze over te brengen;
• Je weet een helikopterview aan te nemen, maar kunt tevens 'met de voeten in de klei staan'.

Verder beschik jij over
• Minimaal het MBO diploma Verpleegkundige niveau 4;
• Een BIG registratie;
• Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), om bij aanvang of na aanvraag te overleggen.

Raak jij enthousiast van het profiel dat wij hebben geschetst dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.
 

Kunnen wij jou bieden wat jij zoekt?


Een kans om je als Teamverpleegkundige verder te ontwikkelen. Wij bieden vele interne opleidingen en trainingen aan. Ben je een leergierige verpleegkundige die de ambities heeft om door te groeien naar de functie van teamverpleegkundige, maar op dit moment de rol nog niet zelfstandig kan vervullen dan zullen wij jou hierin ondersteunen en begeleiden. In overleg met jou zal de inhoud en vorm van het traineeship worden bepaald. Een unieke kans!

Bij aanvang bieden wij je een jaarcontract met uitzicht op vast voor minimaal 24 en maximaal 28 uur per week. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen.

Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met Masja Meijer, Senior Teamverpleegkundige, telefoonnummer 06-83082991.

 

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1220
Organisatie Sensire
Locatie verpleeghuis, locatie Den Ooiman in Doetinchem
Postcode 7009 AM
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Masja Meijer, 06-83082991
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 11-07-2019
Reageer voor 30-09-2019
Ingangsdatum 01-09-2019
Nummer 47195

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire