Vakantiebaan voor Verzorgende IG in de wijk
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een Verzorgende niv 3 en wil je ervaring opdoen in de Wijkzorg? 
 • Wil jij graag relevante werkervaring opdoen naast je studie?
 • Heb jij interesse in een afwisselende vakantie/weekendbaan?

Dan hebben we voor jou een fantastische vakantiebaan!

Bij het Wijkteam in Delden is er een mogelijkheid om als Verzorgende niv 3/IG in opleiding een super leuke bijbaan te krijgen voor in de vakanties. Je hebt de mogelijkheid om relevante ervaringen op te doen naast je studie. Jij mag helpen met de Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen oftewel ADL werkzaamheden. Hieronder verstaan we het in en uit bed komen, eten, drinken en naar de toilet gaan bijvoorbeeld. Maar ook verpleegtechnische handelingen waarin jij al bekwaam bent. Je zult in ieder geval de basis verpleegtechnische handelingen zoals medicatie, oogdruppels zelfstandig moeten kunnen uitvoeren. 

Bij veel cliënten werk je in de Wijkzorg naar herstel door middel van doelstellingen. Je begeleidt de cliënt naar zelfredzaamheid met een duidelijk behandeldoel en wordt er een beroep gedaan op je motiverende en stimulerende competenties.

In deze vakantiebaan heb je de gelegenheid om veel te leren en een leuk zakcentje bij te verdienen natuurlijk! Er is ook de mogelijkheid om op korte termijn al te beginnen en naast de laatste weken van je schooljaar alvast bij ons te komen werken. 

Wie ben jij

 • Je bent in opleiding voor Verzorgende niv 3/IG of verpleegkundige niveau 4 of 6
 • Je bent enthousiast om passende werkervaring op te doen tijdens deze zomer
 • Je hebt de basis verpleegtechnische handelingen al behaald
 • Jij bent in bezit van je rijbewijs
 • Je bent zelfstandig, geïnteresseerd in je cliënt en je collega's

Wat vind je bij ons

 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Een stabiel team met collega’s  die staan te popelen om je te ontvangen
 • Beloning volgens CAO VVT. 

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   
  
Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   
  
Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Bijzonderheden

Interesse?

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

 
Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, wijkverpleging
Postcode 7491NR
Stad Delden
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Rosalie Wanschers, te bereiken op emailadres r.wanschers@carintreggeland.nl 
Functie(s) Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 12-05-2021
Reageer voor 30-06-2021
Ingangsdatum 01-06-2021
Nummer 68186

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland