Vakantiekrachten
Cosis

Wat vinden we belangrijk?

Kom jij ons in de zomer van 2020 helpen bij de begeleiding en verzorging van onze cliënten? We zijn voor locaties in de provincie Drenthe op zoek naar vakantiekrachten die in de periode juni t/m september 2020 minimaal 3 weken aaneengesloten beschikbaar zijn voor minimaal 16 uur per week. We zoeken vakantiekrachten die kunnen begeleiden en/of verzorgen maar ook kunnen ondersteunen in b.v. schoonmaak of andere activiteiten.

Begeleider 
Als Begeleider breng je veel tijd met de cliënt door en je kunt ook als de omstandigheden ingewikkeld zijn een vertrouwde en gezellige basis voor hen creëren. Je weet een gewone dag leuk te maken, samen met jou genieten onze cliënten van de kleine dingen zoals een activiteit doen, een kort gesprekje voeren of een wandeling maken.

Helpende 
Als Helpende zorg je voor de ondersteuning van onze cliënten bij de algemene dagelijkse levensbehoeften. Je bent niet de eerste de beste. Je bent wendbaar, sociaal ingesteld en hoeft niet vooraf te weten hoe jouw werkdag eruit ziet. Je vindt het leuk om je handen uit de mouwen te steken. Je staat stevig in je schoenen en je hebt aan een half woord genoeg om te weten wat er moet gebeuren en daar ga je mee aan de slag

Facilitair Medewerker 
Als Facilitair Medewerker zorg je ervoor dat cliënten en medewerkers van een schone omgeving gebruik kunnen maken. Daarnaast verricht je verschillende was-, strijk- en herstelwerkzaamheden aan het linnen en de kleding van de cliënten.
Voor deze functie zijn we tijdens de vakantieperiode inmiddels voorzien. Voor de andere functies is aanmelden nog steeds mogelijk.

Wat vragen we van je?

  • Je volgt op dit moment een zorggerichte opleiding op MBO of HBO niveau of je bent reeds in het bezit van een diploma;
  • Je hebt stage- of werkervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg en/of de GGZ-sector;
  • Je wilt graag iets betekenen voor cliënten met een verstandelijke en/of psychische beperking;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je bent bereid om verschillende diensten te werken (ochtend, dag, avond, weekend en in overleg op sommige locaties 's nachts).

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een leuke dynamische werkplek;
  • Extra ervaring in de zorg voor op jouw cv;
  • Geen dag is hetzelfde;
  • Een leerzame invulling van je vakantie;
  • Bruto uurloon tussen € 10,32 en € 16,89. Inschaling is afhankelijk van ervaring en functie-inhoud.

Word jij onze nieuwe collega?

Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze vacature! We maken graag kennis met jou en zien jouw motivatie en cv met veel belangstelling tegemoet. 

Type Vacature
Intern nummer 2020-1278
Organisatie Cosis
Locatie Cosis
Postcode 9405 BL
Stad Assen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Helpende niveau 2
Vakantiewerk Begeleider niveau 3/4
Vakantiewerk Helpende niveau 2
Publicatiedatum 08-04-2020
Ingangsdatum Juni 2020
Reageer voor 17-08-2020
Nummer 52489

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis