Vakantiekrachten m/v
Baalderborg Groep

Functieomschrijving

De Baalderborg Groep maakt plannen én kijkt uit naar wat er komen gaat, zo ook naar de zomerperiode. Daarom zijn wij op zoek naar: 

                                        Vakantiekrachten m/v                                               
(Divisie: Ouderenzorg, Langdurige Zorg en/of Sociaal Domein)

Onze organisatie en cliënten
Bij de Baalderborg Groep werken ruim 1400 enthousiaste en deskundige medewerkers en 700 vrijwilligers die cliënten binnen de gehandicapten- en ouderenzorg ondersteunen bij het leven van hun leven! Met een groot aantal locaties in Drenthe en Overijssel is er altijd wel een plek die bij jou past! Onze medewerkers zijn professioneel, creatief en flexibel en voelen zich betrokken bij hun cliënten.

 

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wat zoeken wij en wat breng jij mee?
Voor de aankomende zomerperiode (juni tot en met september) zoeken wij betrokken en bevlogen medewerkers, die onze cliënten helpen om hun leven te leven. Je volgt een opleiding in de gezondheid- of welzijnszorg en hebt straks je propedeuse behaald of je hebt het 2e leerjaar van het MBO afgerond. Je bent een enthousiast persoon, je voelt je betrokken bij onze doelgroep en staat dan ook op alle mogelijke zorgmomenten voor ze klaar. Herken jij jezelf hierin? Aarzel dan niet en reageer op deze vacature.  

Inschaling

Wat hebben wij jouw te bieden?
Afhankelijk van je profiel en inzetbaarheid bieden wij je de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende doelgroepen binnen de gehandicaptenzorg en/of ouderenzorg. De zorg die je verleent is erop gericht cliënten daar waar nodig te ondersteunen, maar je helpt cliënten ook om binnen de mogelijkheden zelfstandig het maximale uit het leven te halen. Uiteraard hoef je niet de hele vakantieperiode te werken, je kunt parttime aan het werk en in overleg is er veel mogelijk.

In de periode van 1 juni t/m 31 augustus mag je als vakantiekracht maximaal 6 weken worden ingezet. Wanneer je voor een langere periode inzetbaar bent, kun je een flexcontract krijgen voor bijvoorbeeld 8 weken of 3 maanden. Een jaarcontract is zeker ook mogelijk zodat je kunt werken naast je opleiding of studie. Als Assistent Ondersteuner verdien je minimaal € 11,42 bruto per uur.

Wat levert het je op?
Vakantiewerk in de zorg verbreedt je horizon! Wanneer je nog niet helemaal zeker weet wat je wilt, is vakantiewerk een hele goede bevestiging. Binnen de Baalderborg Groep zijn er veel verschillende doelgroepen, zodat je alle vlakken van de zorg en begeleiding kunt ervaren. Het levert je naast oriëntatie met de doelgroep of de werkzaamheden ook heel veel informatie en kennis op hoe je zelf acteert binnen een team. Je leert jezelf als persoon beter kennen, wat past wel en past niet bij jou als persoon. Je verrijkt je CV met een waardevolle studiegerichte praktijkervaring. Al met al, alleen maar positief!

Bijzonderheden

Wat je verder nog moet weten:

  • Samen met jou gaan we kijken waar jij goed in bent en bij welke doelgroep jouw kwaliteiten het beste aansluiten. Je wordt ingezet binnen één of meerdere zorgteams.
  • De gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van deze vacature.
  • Wij zien graag je CV en een korte motivatiebrief als reactie op deze vacature.
  • Voor vragen over het werken bij de Baalderborg Groep, kun je contact opnemen met één van de Consulenten: 0523-287263, /264, /265. Een e-mail versturen kan naar: flexbureau@baalderborggroep.nl

Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het gebruikelijke om referenties op te vragen.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, stafgebouw te Ommen
Postcode 7731EH
Stad Ommen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij één van de Consulenten: 0523-287263, /264, /265. Een e-mail versturen kan naar: flexbureau@baalderborggroep.nl
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Vakantiewerk Begeleider niveau 3/4
Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verzorgende IG
Publicatiedatum 22-01-2021
Ingangsdatum Zomerperiode
Reageer voor 30-06-2021
Nummer 57269
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep