Vakantiemedewerker Thuisbegeleiding
Carintreggeland

Functieomschrijving

Wil jij het verschil maken in de zorg?
Wil jij tijdens de zomervakantie relevante werkervaring op doen?

En help jij graag cliënten bij het verbeteren van de thuissituatie?

Is jouw antwoord hierop volmondig JA? Dan willen wij jou graag verwelkomen binnen ons leuke team!

Voor onze teams Thuisbegeleiding binnen de gehele regio Twente zijn wij op zoek naar leuke en enthousiaste collega’s die in de vakantieperiode (en wellicht daarna!) uitdagende werkervaringen willen op doen in de Thuisbegeleiding. Hoe ziet jouw team eruit? En wat kan jij verwachten in jouw functie?

Als Thuisbegeleider werk je zelfstandig. Je komt thuis bij onze cliënten met als doel “het verbeteren of stabiliseren van de thuissituatie”. Je doet enorm dankbaar en waardevol werk. Achter elke voordeur schuilt een verhaal. Ieder verhaal is anders, zo ook het type zorg dat onze cliënt nodig heeft. Jij levert hierin maatwerk!
In deze functie begeleid je cliënten met diverse problematiek binnen de groepen Psychiatrie en Ouderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: samen boodschappen doen, maken van wandelingen en andere activiteiten, helpen met plannen, ondersteunen in contacten door mee te gaan naar externe instanties, etc. Met als doel dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Jouw werk is divers en geen dag is hetzelfde. En zeg nou zelf; “wie wil dit nou niet?”

Functie eisen

  • Minimaal 3e leerjaar MBO Maatschappelijke Zorg
  • Je hebt (stage)ervaring in het begeleiden van cliënten; staat goed voor op je CV
  • Voor jou zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden; je bent creatief in het vinden van oplossingen
  • Je legt makkelijk contacten en mensen begrijpen goed wat je bedoelt
  • Je kan na een gedegen inwerkperiode zelfstandig werken

Wat biedt Carintreggeland?

  • Je kan rekenen op een uitdagende baan met daarin veel diversiteit
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en mooie werkervaringen op te doen
  • Kans om na zomer te blijven in een relevante bijbaan
  • Voor een goede werk en privé balans zijn werkdagen en werktijden in overleg
  • CAO VVT functieschaal FWG 35; maximaal € 2.762,34 bruto per maand bij een full time dienstverband

Binnen Carintreggeland staat “waardevol leven” centraal. Dit betekent dat de cliënt regie houdt over zijn eigen leven, wensen en behoeften. Bij Carintreggeland bieden wij onze cliënten ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Wat ons typeert als grootste zorgorganisatie van Twente; is dat we anderzijds ook klein zijn door onze lokale aanwezigheid. Daarbij kennen wij een grote betrokkenheid en hebben wij veel persoonlijke aandacht voor onze cliënten en collega’s. Carintreggeland vindt naast het “waardevol leven” ook het “waardevol werken” van jou als onze collega erg belangrijk. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier graag samen met jou invulling aan!

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 21-046
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Esther Nieuwenhuis, telefoon 0634340057, e-mail: esther.nieuwenhuis@carintreggeland.nl
Functie(s) Agogisch hulpverlener
begeleider ambulant
Gezinshulpverlener
Jeugdzorgwerker
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Publicatiedatum 09-04-2021
Reageer voor 30-06-2021
Nummer 64520

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland