Vakantiewerk of bijbaan in de (wijk)verpleging niveau 3, 4 of 5, Losser/Overdinkel
Carintreggeland

Functieomschrijving

Ben jij student in de zorg?
Wil jij tijdens je vakantie gerichte werkervaring op doen?
Wil jij jouw talent inzetten voor onze cliënten in de wijk?

Dan willen we jou heel graag in ons team deze zomer!

Voor ons wijkteam Losser/ Overdinkel zijn we op zoek naar zorgtalent! Je wordt onderdeel van ons enthousiaste team en mag zelfstandig de wijk in om onze cliënten te verzorgen. Je krijgt een vaste route omgeving Losser en/of Overdinkel waarbij je cliënten helpt met onder andere wassen, douchen en aan- en uitkleden. Tijdens de middagdiensten kun je ook veel verpleegtechnische handelingen doen, zoals het toedienen van medicatie en bijvoorbeeld het spuiten van insuline. Deze handelingen heb je op school natuurlijk al behandeld en dit kun je ook bij ons aantonen. Je werkt zelfstandig maar je bent nooit alleen. Tijdens jouw werkuren is er altijd een wijkverpleegkundige die voor al je vragen paraat staat. Verpleegtechnische handelingen worden altijd eerst afgetoetst binnen ons team voordat je dit zelfstandig gaat doen.

We hebben in de zomervakantie verschillende mogelijkheden qua uren en dagen. Laat maar weten wat het beste bij jou past. Bevalt het ons samen goed dan kunnen we zelfs met elkaar in gesprek voor een bijbaan na de zomervakantie. Al meerdere studenten werken bij ons in de weekenden, de korte vakanties of vervangen onze collega’s bij ziekte. We bespreken graag met jou de mogelijkheden!

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je bent student in de zorg (niveau 3, 4 of 5 waarbij je de eerste 2 jaren inmiddels hebt afgerond)
 • Je kunt aantonen dat je verpleegtechnische handelingen op school hebt gevolgd
 • Je wilt graag vakantiewerk doen waarbij je écht van betekenis bent
 • Je wilt meer verdienen dan een gemiddeld vakantiebaantje
 • En je bent enthousiast over het opdoen van waardevolle werkervaring
 •  

Je vindt bij ons

 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
 • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling
 • De kans om er een toffe bijbaan aan over te houden binnen Carintreggeland
 • Beloning volgens CAO VVT; afhankelijk van (voor)opleiding en werkervaring
 •  

Bijzonderheden

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken bij ons? Je vind ons op instagram klik hier. Hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze facebookpagina

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 19-335
Organisatie Carintreggeland
Locatie Losser, wijkverpleging
Postcode 7581BV
Stad Losser
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Evelien Loggen, e-mail e.loggen@carintreggeland.nl
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 12-03-2021
Reageer voor 30-06-2021
Nummer 59869

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland