Verpleegkundig specialist GGZ ziekenhuispsychiatrie
ZGT

Functieomschrijving

Als verpleegkundig specialist ben je werkzaam binnen de dynamische klinische afdelingen psychiatrie van de ZGT. De PAAZ beschikt over 24 bedden waarbij de focus ligt op patiënten met somatische comorbiditeit en hun familie en naasten. Daarnaast beschikt de afdeling ouderenpsychiatrie over 13 bedden.
In deze functie combineer je verschillende rollen en ben je in hoge mate zelfstandig. Het accent van de functie ligt op de regievoering ten aanzien van de zorgprocessen binnen de kliniek. Dit doe je in nauwe samenwerking met het multidisciplinair team waarvan de psychiater de hoofdbehandelaar is.

Je houdt je onder andere bezig met:

  • het verrichten van klinische intakes, diagnostiek en behandeling;
  • het volgen van het beloop van de behandeling en de afwikkeling van het ontslag;
  • somatische screening en het voorschrijven en monitoren van medicatie;
  • het ontwerpen van zorgpaden en je biedt ondersteuning en kennisoverdracht naar andere disciplines binnen het ziekenhuis;
  • verrichten van praktijk- of wetenschappelijk onderzoek.

Functie eisen

Je bent afgestudeerd en geregistreerd MANP en je hebt affiniteit met de doelgroep ziekenhuispsychiatrie. Je bent een kandidaat met een brede interesse en klinische blik. Je kunt zowel goed in teamverband als individueel werken. Je gaat problemen niet uit de weg, maar zoekt ze juist proactief op. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid actief deel te nemen aan ontwikkeling binnen het zorgproces.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.072,= (60-0) en maximaal € 4.466,= (60-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jouw aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy-statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer MR19-AH105
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Erna Heuver, unithoofd PAAZ, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 088 708 3150.
Functie(s) Nurse Practitioner
Publicatiedatum 02-07-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 07-01-2020
Nummer 46488
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT