Verpleegkundig Specialist GGZ
Mediant geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

Wil jij samenwerken met bevlogen collega’s bij de behandeling van ouderen en cliënten met niet aangeboden hersenletsel? Kies dan voor ons! Wij zoeken een

Verpleegkundig specialist GGZ
Onbepaalde tijd, uren in overleg 

Wie zijn wij?
Mediant is een integrale ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Wij hebben een informele cultuur, waardoor de lijnen kort zijn en een collega om mee te sparren zo gevonden is. We zijn open, nuchter en weten van aanpakken waardoor we ons vooral kunnen richten op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!
Ons circuit Ouderen- en Neuropsychiatrie is dé expert op het gebied van geestelijke gezondheidszorg voor ouderen en voor cliënten met niet aangeboren hersenletsel in Twente. Het circuit bestaat uit het Geheugencentrum, het centrum voor Ouderenpsychiatrie en het centrum voor Neuropsychiatrie. 

Wat jij gaat doen bij dit circuit
Als verpleegkundig specialist GGZ geef je behandeling aan onze cliënten, waarbij je als vanzelfsprekend het vermogen van mensen om met hun stoornis om te gaan aanspreekt.
Je bent creatief in het zoeken naar passende behandelmogelijkheden, waarbij je de context waarbinnen de cliënt functioneert meeneemt in je aanpak. Binnen de teams ben je gericht op samenwerking en ben je een verbinder tussen het medisch en verpleegkundig werkveld.
Je werkt autonoom en doelgericht, waarbij je collega’s van verschillende disciplines ondersteunt in hun groei en ontwikkeling door het delen van kennis en het geven van coaching. Dit doe je met respect voor ieders eigen professionele verantwoordelijkheid. Je bent regiebehandelaar voor een aantal toegewezen cliënten, zowel binnen de basis- als de specialistische GGZ. Op termijn draai je mee in de klinische voorwacht buiten kantoortijd. Zo nodig word je daarvoor aanvullend geschoold.

Functie eisen

Wat verwachten we en wat krijg jij daarvoor terug?

Voor deze veelzijdige functie zijn wij op zoek naar een BIG geregistreerde Verpleegkundig Specialist GGZ met affiniteit met de doelgroep. Werkervaring is een pre, maar ook kandidaten die recent de opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ hebben afgerond of binnenkort afronden, nodigen we van harte uit om te solliciteren.
Wat we bieden is een dynamische werkomgeving in een team van professionals, die zich volop richten op hun vak; de inhoud van de zorg. Er wordt geregeld een beroep gedaan op je specialistische kennis.
De arbeidsovereenkomst gaan we aan voor onbepaalde tijd.

Inschaling

De functie is ingedeeld in FWG 65 met een salaris tussen € 3.266 en € 5.126 per maand bij een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Als je besluit te solliciteren
Dan ontvangen wij je reactie graag uiterlijk 22 september aanstaande via www.zorgselect.nl.

 

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media! 

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40-1383 FJR/jbr
Organisatie Mediant geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant GGZ, Gewoon Goede Zorg in Twente
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Marga Langkamp of Moniek Elshof, beiden teammanagers. Marga is bereikbaar op telefoonnummer 06-53800489 en Moniek op 06-20415112. Wanneer je meer informatie wilt over de sollicitatieprocedure kun je bellen met de stafafdeling P&O, tel.nr. 053-4755525.
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 09-09-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 22-09-2019
Nummer 48158
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant geestelijke gezondheidszorg