Verpleegkundig Specialist Ouderen
GGNet

Functieomschrijving

Ben jij een Verpleegkundig Specialist en op zoek naar een inspirerende werkomgeving waar op kwalitatief hoog niveau zorg geboden wordt aan mensen van ongeveer 65 jaar en ouder met complexe psychische problematiek? Op zoek naar een functie waar jij de ruimte krijgt om te vernieuwen? Solliciteer dan op deze vacature!

Dit ga je doen
Als verpleegkundig specialist ben je regiebehandelaar. Je maakt deel uit van een hoog opgeleid en ervaren multidisciplinair team. Je werkt hier nauw mee samen. In deze samenwerking wordt van je verwacht dat je in goede afstemming met het gehele team inhoud geeft aan het regiebehandelaarschap en alle taken die daar mee samen hangen. Je verricht intakes en diagnostische werkzaamheden vanuit een geïntegreerd verpleegkundig en medisch-psychiatrisch referentiekader, stelt een diagnose en indiceert de behandeling. Je beoordeelt (acute) hulpvragen en maakt daarbij een inschatting van de situatie. Je draagt zorg voor de somatische screening en de farmacotherapie. Je werkt hierbij nauw samen met de psychiater. Je voert individuele en groepsgerichte (deel)behandelingen uit en verzorgt de registratie en de rapportages voor het patiëntendossier. Je stemt af met in- en/of externe disciplines. Ook coördineer, organiseer en bewaak je voor toegewezen patiënten het behandeltraject. Je draagt op basis van je specifieke deskundigheid een bijdrage aan de ontwikkeling van hoogwaardige zorg. Je blijft je eigen vakgebied verder ontwikkelen.

Hier ga je werken
GGNet Ouderen is een specialistische afdeling binnen GGNet. Wij geloven dat het voor een succesvolle psychiatrische behandeling bij ouderen cruciaal is om ook oog te hebben voor het lichamelijke functioneren. Waar mogelijk in de eigen leefomgeving met optimale zelfstandigheid en autonomie.
Binnen GGNet Ouderen staan vijf belangrijke thema´s centraal:

 • Positieve gezondheid: dit is onze inspiratiebron. We richten ons op het state-of-the-art behandelen van de klacht en het versterken van de eigen kracht;
 • Zorgprogramma´s: evidence-based behandelmethoden worden waar mogelijk gecombineerd met moderne technische hulpmiddelen. Onze interactieve zorgpaden zijn de leidende kwaliteitsstandaard van elke behandeling;
 • Ambulantiseren: Waar we 24/7 specialistische psychiatrische zorg blijven verlenen, zetten we in op maximale ambulantisering. Niet-specialistische zorg laten we over aan anderen, maar we zorgen er wel voor dat niemand tussen wal en schip valt;
 • Innovatie en onderzoek: we werken samen met universiteiten en landelijke kenniscentra om kennis te ontwikkelen om onze zorg te vernieuwen en verbeteren. We stimuleren eigen wetenschappelijke ambities van onze medewerkers;
 • Regionaal verankeren: ons werk doen we in verbinding met de regio. We streven naar nieuwe, wijkgerichte, geïntegreerde zorg voor ouderen.

Wij zijn op zoek naar een collega die hier volledig achter staat en in de Achterhoek komt werken.

Dit ben jij

 • Voor de functie van Verpleegkundig Specialist ben je in het bezit van een diploma Master Advanced Nursing Practice (MANP) of de GGZ-Verpleegkundig Specialist (GGZ-vs) en bent geregistreerd in het BIG-register (artikel 14 wet BIG) met werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg.
 • Je kunt zelfstandig werken en bent creatief in het vinden van oplossingen voor niet alledaagse problemen.
 • Je weet om te gaan met weerstand bij patiënten.
 • Je neemt je verantwoordelijkheid en hecht veel waarde aan samenwerking, kwaliteit en klantgerichtheid. 
 • Je bent in bezit van een rijbewijs en een eigen auto.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.

Dit bieden we je

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een aangename werkomgeving. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden kan de werkplek zowel klinisch als ambulant zijn. Je kunt rekenen op een goed salaris (afhankelijk van kennis en ervaring Max €5.279,-), goed pakket aan secundaire voorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Solliciteren
Interesse? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Monique Reinder, manager, via 088-933 4758 of monique.reinders@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 201937
Organisatie GGNet
Locatie GGNet Diverse locaties
Postcode 7231PA
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 19-03-2020
Ingangsdatum 19-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52169

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet