Verpleegkundige - Begeleider SGLVB Ouderen zorg
Pluryn

Functieomschrijving

Waar doe jij het voor?

Jouw dag is geslaagd als je jouw allround zorg-talent hebt kunnen inzetten voor de ouder wordende LVB cliënten van de Nobelstraat. Zowel voor verpleegtechnische handelingen als voor intensieve begeleiding bij psychiatrische problemen kunnen ze bij jou terecht. Naast het directe cliëntcontact, denk je graag mee over protocollen en processen en collega’s weten je te vinden voor consultaties. Complexe zorg is jouw uitdaging!

Wat mag je doen?

De ouder wordende cliënten hebben jouw begeleiding en verzorging nodig om hun dag vorm te geven, de wereld om hen heen begrijpelijk te maken en om ze te stimuleren zo veel mogelijk te participeren. Jij helpt hen stap voor stap de dag door. Hierbij hoort ook het begeleiden bij persoonlijke verzorging en de eetsituatie en steeds vaker ook het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. 
De cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking en soms ook moeilijk verstaanbaar gedrag houden jou scherp, omdat je steeds op zoek moet gaan naar hoe jij aansluiting vindt. Je bouwt een relatie op met de cliënten en hun verwanten en je stimuleert hen en jouw collega begeleiders  in het zoeken naar mogelijkheden.
Om de toenemende vraag naar verpleegkundige zorg, nu en in de toekomst, goed te kunnen oppakken, willen wij het specialisme verpleegkunde  professioneel borgen binnen onze  locatie. Hiervoor verzamel en categoriseer je de behandelprotocollen en zorg je dat de processen up-to-date zijn en bekend bij alle collega’s.
Jouw collega begeleiders schakelen jou in voor consultaties als er verpleegtechnische vragen zijn bij de begeleiding en verzorging van cliënten op andere afdelingen of locaties.

Wat breng je mee?

 • Tijdens jouw opleiding (Verpleegkunde, Verzorgende IG 3, of HBO V) heb je de nodige theoretische kennis opgedaan over kwetsbare ouderen met complexe problematiek.
 • Je bent daadkrachtig, initiatiefrijk en stressbestendig en bent gedreven om iedere dag bij te dragen aan het welzijn en plezier van de cliënten. 
 • Je werkt methodisch, gestructureerd en doelgericht en je stimuleert anderen dit ook te doen.
 • Je hebt een open werkhouding en weet op een opbouwende manier feedback te geven en zelf ook te ontvangen.
 • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring waardoor je in staat bent om ongewenst gedrag op een positieve manier en met humor om te buigen.
 • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, je bent stressbestendig en staat jouw mannetje zowel op mentaal als fysiek vlak.
 • Zelfreflectie hoort bij jouw persoonlijkheid net als een flinke dosis humor en doorzettingsvermogen.
 • Je bent een teamspeler en draagt bij aan de ontwikkeling van het team.

Locatie en doelgroep

In Apeldoorn ligt het wooncomplex Nobelstraat. Hier bieden we een breed, specialistisch aanbod voor zo’n 55 volwassenen/ouder wordende cliënten. De cliënten wonen in woongroepen en krijgen op de locatie ook dagbesteding en vrijetijdsactiviteiten aangeboden. Alles is erop gericht om cliënten, zo veel mogelijk, op een volwaardige manier mee te laten doen in de samenleving.

Binnen woongroep Nobelstraat B wonen vooral ouderen met een verzorgings- en ook steeds vaker een verplegingsvraag. Na een eerste kennismakingsgesprek loop je een dienst mee en maak je kennis met ons en de cliënten.

Arbeidsvoorwaarden

 • Wij bieden je een uitdagende baan met volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
 • Contractomvang in overleg, minimaal 24 en maximaal 32 uur;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao gehandicaptenzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 40 met een salaris tussen €1.898,- en €2.807,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur); Uiteraard is er sprake van een onregelmatigheidstoeslag (ORT) op je salaris.
 • Je start met een arbeidsovereenkomst van 7 maanden en bij goed functioneren zal dit overgaan in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

 • Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Eric van Kooten, clusterleider, via ekooten@pluryn.nl of 06-53431978
 • Vragen over de sollicitatieprocedure? Bel, mail of stuur een WhatsApp naar Stefanie Arts, recruiter, via 06-18211606 of sarts04@pluryn.nl

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Laat jouw contactgegevens achter bij de vacature op de website van Pluryn en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Via de volgende link kom je direct op de juiste plek: https://bit.ly/37p2QGm

 

Solliciteren kan tot en met 1 juni. Als jij past op de vacature nodigen we je direct uit voor een kennismakingsgesprek.

Graag tot ziens bij de Nobelstraat!

Uitgebreide functieomschrijving

*

*

Type Vacature
Intern nummer a0w1t000003iTCoAAM
Organisatie Pluryn
Locatie Het Hietveld - Nobelstraat
Postcode 7316 GK
Werkveld Gehandicapten- en Ouderenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Eric van Kooten
Functie(s) Verpleegkundige
Woonbegeleider
Publicatiedatum 30-01-2020
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 01-06-2020
Nummer 51060
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

In Apeldoorn ligt het wooncomplex Nobelstraat. Hier bieden we een breed, specialistisch zorgaanbod voor zo’n 55 volwassenen/ouder wordende cliënten. De cliënten wonen in woongroepen en krijgen op de locatie ook dagbesteding en vrijetijdsactiviteiten aangeboden. Alles is erop gericht om cliënten, zo veel mogelijk, op een volwaardige manier mee te laten doen in de samenleving. 

Meer over Pluryn