Verpleegkundige - Zwolle
Beter Thuis Wonen Thuiszorg

Functieomschrijving

Wij zoeken een enthousiast persoon die niet bang is voor een nieuwe uitdaging. Werk jij graag in een klein team en bouw jij graag een band op met jouw cliënten? Dan is dit de vacature voor jou! Voor team Zwolle zijn wij op zoek naar gemotiveerde en flexibele medewerkers. Het verplegen, verzorgen, begeleiden van cliënten en het bieden van een luisterend oor behoort tot je takenpakket. Net als onze andere medewerkers ben je collegiaal, cliëntgericht en in het bezit van een goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen. Omdat je altijd werkt met zeer kwetsbare mensen ben je integer en  heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je in het bezit van een diploma Verpleegkundige (niveau 4).

Functie eisen

Als Verpleegkundige ben je o.a. verantwoordelijk voor:

  • Cliënten verplegen, verzorgen en te begeleiden;
  • De zorg rondom de clïent coördineren;
  • Voorlichting, instructies en advies geven;
  • In bezit van rijbewijs en eigen vervoer;
  • Geldige Big registratie.

Inschaling

Conform CAO VVT FWG 45

Bijzonderheden

Wij bieden een uitdagende functie voor minimaal 16 uur voor een periode van een jaar en bij wederzijdse tevredenheid heeft het onze voorkeur het contract te verlengen. Beter Thuis Wonen Thuiszorg biedt naast een passend salaris conform de CAO VVT een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding woon- en werkverkeer en waar mogelijk flexibele werkdagen.

 

Ben je geïnteresseerd?
Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet via https://werkenbijbeterthuiswonen.nl/verpleegkundige/verpleegkundige-zwolle

 

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en/of het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Type Vacature
Organisatie Beter Thuis Wonen Thuiszorg
Locatie Beter Thuis Wonen Thuiszorg
Postcode 7906BS
Stad Hoogeveen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 29-08-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-11-2019
Nummer 47939
Doorsturen Bekijk PDF

Beter Thuis Wonen Thuiszorg

Beter Thuis Wonen Thuiszorg is een middelgrote thuiszorgorganisatie die werkt vanuit gezondheidscentra of buurtcentra in het noordoosten van Nederland. Er wordt gewerkt in kleine teams in dorpen en wijken. De regie van de zorg ligt bij de cliënt.

Meer over Beter Thuis Wonen Thuiszorg