Verpleegkundige | PG
Zorgspectrum Het Zand

Functieomschrijving

Over het team

Verpleegafdeling Het Ooider bestaat uit 32 cliënten. Er zijn 4 woningen/units met ieder 8 cliënten. In het midden van deze woningen hebben wij een ruimte waar veel gedaan wordt aan activiteiten naast de activiteiten in de woning.

Cliënten kunnen elkaar hier ontmoeten. De verpleegafdeling is voornamelijk gericht op PG. De afdeling heeft een open karakter, waarbij het doel is zoveel mogelijk veilige vrijheid te bieden aan onze cliënten.

Het team bestaat uit vele verschillende karakters, waarbij de kracht in het licht wordt gezet. Ieder heeft respect en begrip voor elkaar. Teamleden hebben als motto om elkaar te helpen en te ondersteunen, waardoor iedereen op een positieve wijze zijn steentje kan bijdragen. Medewerkers hebben met elkaar het streven om te zorgen voor een goede woon- en werkomgeving voor zowel cliënt als collega.

Locatie De Berghorst geeft een warm gevoel, net als de buurt en dorp waarbij de saamhorigheid sterk aanwezig is. De cultuur van elkaar ondersteunen, helpen en respecteren maakt het werken in De Berghorst zo leuk!

Gea Mulder, Verzorgende IG, vertelt:

De gouden regel: Clientgericht werken: niet zeggen maar doen. Het welzijn van deze kwetsbare groep is waar ik het voor doe en wat mij motiveert.

Functie eisen

Wat bied jij?

Als Verpleegkundige heb jij een belangrijke rol in de kwaliteit van de zorg voor onze cliënten en signaleert veranderingen. Je onderhoudt contacten met verschillende disciplines, zoals artsen en psychologen. Je hebt een adviserende en coachende rol richting je collega’s bij het organiseren van de juiste zorg. Naast je werkzaamheden op de afdeling, worden jouw specifieke kwaliteiten en deskundigheid Zandbreed ingezet. Daarnaast bereid je MDO’s voor en geef je hier een goede invulling aan. 

Vind jij het leuk om een Teamcoördinator te ondersteunen bij diverse werkzaamheden? En beschik jij daarnaast over:

  • Een afgerond diploma Verpleegkunde.
  • Een geldige BIG registratie.
  • Teamvaardigheden, samen zet je de schouders eronder en help je collega’s waar nodig, zonder zelf knel te komen.
  • Het vermogen om signalen op te pikken en ben je oprecht geïnteresseerd in de cliënt.

Inschaling

En wat bieden wij jou?

Naast een fijne werkomgeving, krijg je bij ons:

  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een dienstverband met bespreekbare uren.
  • Een salaris van maximaal € 3.153,90 bruto per maand op fulltime basis (FWG 45). Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 7,4% en een reiskostenvergoeding conform cao VVT.
  • Flexibiliteit in je werktijden en dagen.

Bijzonderheden

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 19-77
Organisatie Zorgspectrum Het Zand
Locatie Zorgspectrum Het Zand, locatie De Berghorst, in Staphorst
Postcode 7951AZ
Stad Staphorst
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Sanne Kamp (Teamcoördinator) tel nr. 0522-466900 bereikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 16-09-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-11-2019
Nummer 48302
Doorsturen Bekijk PDF

Zorgspectrum Het Zand

Zorgspectrum Het Zand is een stichting die bestaat uit de verzorgingshuizen De Berghorst te Staphorst, De Hulstkampen te Nieuwleusen, Het Weijtendaal te Wijhe, Het Wooldhuis te Heino en verpleeg- en reactiveringscentrum Zandhove te Zwolle. Aan ruim 750 cliënten wordt zorg geboden door ongeveer 1200 medewerkers. Onze medewerkers dragen zoveel mogelijk zelf verantwoordelijkheid voor het werk. Als werkgever zijn wij bereid te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van elke medewerker. Centraal in onze organisatie staan de kernwaarden aandacht, respect en betrouwbaar.

Meer over Zorgspectrum Het Zand