Verpleegkundige in de wijk - Doetinchem
Sensire

Leven zoals u wilt. Dat is de belofte die wij aan onze klanten doen. Als verpleegkundige geven wij jou de ruimte om samen met de klant te kijken naar mogelijkheden om het alledaagse leven te leven zoals hij of zij dat graag wil. De buurvrouw, die dankzij de medicatie eindelijk weer met haar kleinkind naar de speeltuin kan. Haar achterbuurman, die jonge medewerkers uithoort over de iPad. Allemaal verhalen en ervaringen van onze klanten in de wijk die je hoort omdat je letterlijk binnenstapt bij onze klanten. De afwisseling en persoonlijke aandacht maakt het werk als verpleegkundige bij Sensire zo leuk. Past onze werkwijze bij jou? Solliciteer als verpleegkundige in Doetinchem, we nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek om te ervaren of Sensire bij jou past.

Wat ga je doen

Als verpleegkundige wil jij het liefst aan de slag met zorgtaken waarvoor je bent opgeleid: inventariseren van zorgbehoefte, coördineren van de zorgverlening en uitvoeren van zorg. Samen met (ervaren) collega’s richt jij  je op de zorg van de toekomst. Door het inzetten van klinisch redeneren onderzoek je zorgvragen van de klant met als doel dat de klant, ook in de toekomst kan leven zoals hij dat wil.

Om aan de steeds complexer wordende zorgvraag te kunnen voldoen, beschik je over goede communicatieve vaardigheden, lef, kennis van medische handelingen en creativiteit om passende en duurzame oplossingen voor de klant te realiseren, in nauwe samenspraak met de klant, familie en mantelzorgers. Je krijgt van Sensire de vrijheid om de zorg zoveel mogelijk zelfstandig en op je eigen manier te organiseren.
 
Over Waterrijk
Waterrijk is een wooncomplex in de wijk Dichteren met 120 appartementen. Hier wonen mensen vanaf 55+ zelfstandig en waar nodig krijgen ze zorg thuis. Het kantoor van het Sensire zorgteam is ook in dit gebouw gevestigd.
Op dit moment zitten we in een beweging om het wooncomplex Waterrijk deel te laten zijn van de wijk Dichteren. Dat vraagt flexibiliteit en creativiteit van de zorgteams.
Van de verpleegkundigen wordt verwacht dat zij dit proces goed kunnen begeleiden. Onze voorkeur gaat daarom uit naar iemand die ervaring heeft binnen de wijkverpleging.


Wat verwachten wij van jou?


Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet jij de wensen en behoeften van onze klant feilloos te achterhalen. Je hebt een lerende houding, weet goed de juiste prioriteiten te stellen en stemt daar de ondersteuning die je biedt op af. Hiervoor beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Verder werk je nauwkeurig, ben je van nature geduldig en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Met deze competenties maak jij het verschil voor onze klanten.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:
  • minimaal een afgeronde mbo-opleiding verpleegkunde niveau 4;
  • je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent bekwaam voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).


Hoe zorgen wij voor het geluk van onze medewerkers?


De functie verpleegkundige valt in de schaal FWG 45 (€2338,- / €3153,-, exclusief 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Daarnaast krijg je van ons een smartphone en iPad in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.

Leren en jezelf ontwikkelen staat bij Sensire hoog in het vaandel, daarom bieden wij jou verschillende (bij)scholings- en opleidingsmogelijkheden. Dit kunnen klassikale sessies zijn, maar ook op de werkvloer heb je de mogelijkheid om van jouw collega’s te leren.

Wij bieden een contract van minimaal 24 tot maximaal 32 uur. We combineren routes met de vrijheid om daarnaast coördinerende taken te vervullen bij de klant en in het team en bieden daarom diensten aan van 6-8 uur. Omdat wij graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers behoort ook een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Veel is mogelijk!

Wil jij als Verpleegkundige bijdragen aan het geluk van onze klant?

De collega’s bij Doetinchem Waterrijk kijken uit naar je komst, dus solliciteer direct via onze website. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met één van onze Wijkverpleegkundigen van het Waterrijk: Vanessa Schroer op 06-13895024, Hanneke Kopmels-Nagengast op 06-83254538 of Leonie van Dam-van Gerven op 06-51126620.
 
 

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1271
Organisatie Sensire
Locatie Sensire wijkteams Doetinchem Waterrijk
Postcode 7007 LB
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Vanessa Schroer op 06-13895024 of Hanneke Kopmels-Nagengast op 06-83254538 of Leonie van Dam-van Gerven op 06-51126620.
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 03-09-2019
Reageer voor 31-12-2019
Ingangsdatum 01-10-2019
Nummer 48017

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire