Verpleegkundige in de wijk/ Verzorgende IG Rijssen Centrum Zuid
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij zijn wijkteam Rijssen Centrum Zuid en zijn op zoek naar een verpleegkundige in de wijk/verzorgende IG die ons team kan versterken. Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract aan met het uitzicht op een vast contract voor onbepaalde tijd. Dit willen wij jou aanbieden als de onderlinge samenwerking positief is gedurende het eerste jaar.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site:

Verpleegkundige in de wijk/ Verzorgende IG Rijssen Cent (talentvoorzorgaccent.nl)

Een gezonde en prettige werksfeer vinden wij als team belangrijke aspecten. Als jij een onderlinge teamsfeer ook belangrijk vindt, dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

Als verpleegkundige in de wijk/verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van zorg en coördineer je ook de totale zorg. Daarnaast werk je indien nodig multidisciplinair en heb je contacten met familie en/of mantelzorgers waarbij het doel is om zorg op maat te bieden. Je wordt onderdeel van een zelfsturend team, waarbij je zelfstandig taken gaat uitvoeren mede op basis van jouw eigen interesses.

Functie eisen

• Je hebt een diploma verpleegkundige niveau 4 (BIG geregistreerd) of verzorgende IG niveau 3.
• Je bent als verpleegkundige in de wijk/verzorgende IG bekwaam in de meest voorkomende risicovolle handelingen.
• Kernwoorden die jou omschrijven zijn: flexibel, collegiaal, zorgvuldig en gevoel voor humor.
• Je bent in het bezit van een B rijbewijs en een auto die je tot je beschikking hebt voor het werk.
• Werkervaring in de wijk/MGZ/AGZ is een pre.
• Wij staan zeker open voor iemand met ervaring met betrekking tot culturen vanuit het Midden-Oosten. Deze ervaring is echter niet noodzakelijk.

Verpleegkundige in de wijk/ Verzorgende IG Rijssen Cent (talentvoorzorgaccent.nl)

Inschaling

• Het salaris wordt ingeschaald op basis van de CAO FWG schaal 40 voor verzorgende IG en FWG schaal 45 voor verpleegkundige in de wijk.

Bijzonderheden

Ons team bestaat uit 10 vaste medewerkers waarvan 8 vrouwelijke en 2 mannelijke collega’s. Binnen ons team hebben wij verschillende opleidingsniveaus, dit varieert tussen verzorgende IG’ers t/m HBO verpleegkundigen. Wij zijn een team waar openheid en eerlijkheid wordt gewaardeerd. Het is voor ons vanzelfsprekend om feedback aan elkaar te geven en ontvangen, waarbij wij elkaar stimuleren om het beste uit jezelf te halen. Wij zijn sociaal betrokken naar elkaar toe en ondersteunen elkaar waar het nodig is.

Verpleegkundige in de wijk/ Verzorgende IG Rijssen Cent (talentvoorzorgaccent.nl)

 
Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Publicatiedatum 23-12-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-01-2021
Nummer 56237
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent