Verpleegkundige niveau 4/5 voor het Saalmerink in Haaksbergen
Livio

Functie

 

De verpleegkundige dienst van Woonzorgcentrum Het Saalmerink zoekt versterking per juni. Wij zijn op zoek naar een daadkrachtige, pro-actieve verpleegkundige die haar of zijn ‘mannetje’ staat. 

De werkzaamheden bestaan met name uit coördineren van zorg, coachen van collega’s en multidisciplinair samenwerken. Daarnaast is kennis van triage ook van belang 

Wil jij een afwisselende, uitdagende functie/baan waarin er een beroep wordt gedaan op je eigen verantwoordelijkheid en professionaliteit? 
Heb jij kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staan? 

Solliciteer dan online en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken. 
Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet. 

 

Functie eisen

  • Je beschikt over een HBO-V diploma of een MBO niveau 4 (verpleegkunde) diploma; 
  • Je hebt een geldige BIG-registratie; 
  • Je bent communicatief zeer vaardig, zowel schriftelijk als mondeling; 
  • Je bent deskundig, flexibel en collegiaal; 
  • Je beschikt over coachende vaardigheden;
  •  Je beschikt over coördinerende vaardigheden en bent probleemoplossend gericht; 

Bijzonderheden

 Inlichtingen verkrijgbaar bij Verpleegkundige dienst Het Saalmerink: 053-4602081 (bereikbaar tussen 07:00 uur en 15:30 uur)

Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is bij aanstelling een vereiste bij Livio.

Inschaling

Inschaling is conform CAO.

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Inlichtingen verkrijgbaar bij Verpleegkundige dienst Het Saalmerink: 053-4602081 (bereikbaar tussen 07:00 uur en 15:30 uur)
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 12-02-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 30-04-2020
Nummer 51321
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio