Verpleegkundige psychogeriatrie (Patronaatshof)
Careaz

Ruimte ervaren om zorg op maat te kunnen bieden. Is dat wat jij belangrijk vindt in je werk? Dan zijn wij denk ik op zoek naar jou! Voor onze locatie Patronaatshof in Lichtenvoorde zijn we op zoek naar een collega verpleegkundige.

Je wordt verpleegkundige van een kleinschalige woongroep voor ouderen met dementie. In deze huiselijke omgeving kun je je volledig inzetten voor het verlenen van persoonlijke zorg. Samen met je directe collega’s bied je ouderen een veilige, warme omgeving waarin zij zichzelf kunnen zijn.

Als verpleegkundige coördineer je de zorgverlening binnen het team. Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit en uitvoering van de (verpleegkundige) zorg en de begeleiding van ouderen met dementie. Hierbij gaat het zowel om geplande als ongeplande zorg. In minder stabiele zorgsituaties heb je een uitvoerende en adviserende taak. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van zorgplannen en het bespreken, plannen en evalueren van de zorgvraag. Je bent aanspreekpunt voor een of meer ouderen en hun familie en mantelzorgers.

Je maakt onderdeel uit van een team dat bestaat uit een verzorgenden, helpenden en woonondersteuners. Daarnaast ben je samen met collega verpleegkundigen verantwoordelijk voor de 24-uurs verpleegkundigendekking op de locatie. Alles rondom de zorg regel je samen met je directe collega’s en in overleg met bewoners en hun familie. Je hebt veel invloed op je dagelijkse werkzaamheden en je rooster, waardoor je kunt zorgen voor een goede balans tussen werk en privé.

Wat heb jij te bieden?

• Je bent sociaal en hebt interesse in het levensverhaal van ouderen;
• Je voelt goed aan welke zorg en ondersteuning ouderen met dementie nodig hebben en weet hoe je als verpleegkundige kunt bijdragen aan hun levensgeluk;
• Samenwerken vind je leuk en belangrijk, maar ook zelfstandig werken kun je goed;
• Je bent betrouwbaar, tactvol en vindingrijk;
• Je durft verantwoordelijkheid te nemen en kunt prioriteiten stellen;
• Je bent gediplomeerd verpleegkundige.

Wat kun je van ons verwachten?

• Direct een vast contract voor 24 uur per week (afhankelijk van jouw wens);
• Een salaris van minimaal € 2.419,91 en maximaal € 3.264,29 per maand bij een fulltime dienstverband. We stellen samen je salaris vast op basis van je opleiding en ervaring;
• Een reiskostenvergoeding, een onregelmatigheidstoeslag, 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van je maandsalaris;
• Zelfroosteren, waardoor je in afstemming met je team je eigen weekrooster kunt plannen;
• De mogelijkheid om je arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen

Toelichting

Bij Careaz vinden we het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten te benutten en ontwikkelen. Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.Ben jij de daadkrachtige verpleegkundige PG die wij zoeken? Wacht dan niet met reageren! We vinden het fijn als je in je motivatiebrief aangeeft hoeveel uur je wilt werken. Wil je meer weten over de functie? Neem dan gerust contact met ons op via 0544-745201 of hr@careaz.nl.

Type Vacature
Intern nummer v20.0090
Organisatie Careaz
Locatie Careaz Patronaatshof
Postcode 7131 CG
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 14-06-2021
Reageer voor 02-07-2021
Nummer 55774

Careaz

Bij Careaz vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten voluit te benutten en ontwikkelen.

Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van kwetsbare ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Meer over Careaz