Verpleegkundige Stegemanhof in Aalten
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, smiley ;-)!
Heb je een momentje?

Wat wij heel vanzelfsprekend en gewoon vinden, is soms heel bijzonder. Zet jij iedereen in zijn/haar kracht en wil jij cliënten ondersteunen om zo lang mogelijk het leven te leiden zoals zij dat zelf zouden willen? Vind jij het daarnaast leuk om te coördineren en te bouwen aan de verbetering van kwaliteit van zorg en kun jij niet wachten je talenten in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met jou, zorgen wij voor het beste van elk moment. Lees snel verder, we gaan graag met je in gesprek!  

Marga Klompé zoekt een verpleegkundige  voor onze locatie Stegemanhof in Aalten. 

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

 

Functie eisen

Jij bent als verpleegkundige bij Marga Klompé een belangrijk aanspreekpunt en vraagbaak voor onze cliënten en je collega’s. Als verpleegkundige draag je zorg voor de coördinatie, de continuïteit en de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Daarnaast geef je uitvoering aan de zorgverlening zoals deze is vastgesteld in het zorgleefplan en in de doelstellingen van Marga Klompé.  Je coördineert en organiseert het wonen, de zorg en het welzijn van de aan jou toegewezen cliënten en draagt hiervoor verantwoordelijkheid.

Inschaling

 locatie Stegemanhof in Aalten
• schaal FWG 45 van de CAO VVT (€ 2419,91 – € 3.264,29)
• uren in overleg, contract voor onbepaalde tijd
• 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
• fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Bel dan even met Henk Hogevonder (Regiomanager Thuiszorg Oost Achterhoek en locatie Stegemanhof Aalten) via 06-51298980 of mail naar h.hogevonder@szmk.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl.

 

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 30 juni 2021 in via onderstaande sollicitatiebutton. 

Type Vacature
Intern nummer 145
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie Stegemanhof
Postcode 7122CG
Stad Aalten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 29-04-2021
Reageer voor 30-06-2021
Ingangsdatum 29-04-2021
Nummer 67836

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)