Verslavingsarts
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Ben jij een verslavingsarts met een passie voor innovatie en ontwikkeling? Ben je op zoek naar een baan waarin je mensen kunt helpen binnen een dynamische organisatie die elke dag de beste zorg levert aan haar cliënten? Kom dan werken bij Tactus in Deventer.

In Deventer heeft Tactus 3 locaties voor cliëntenzorg. De locatie aan de Emdenstraat wordt gebruikt voor werk- en dagbesteding. De locaties Polstraat en de Brink in Deventer zijn mooie, karakteristieke locaties van Tactus Verslavingszorg in hartje Deventer. De collega’s die zijn verbonden aan de locaties houden zich bezig met behandeling, bemoeizorg, casemanagement, inloopvoorziening, medische zorg en opiaatonderhoudsbehandeling.

Het team op de Brink houdt zich met name bezig met de intakes en kortdurende behandelingen, daarnaast hebben ze een methadononderhoudsprogamma en medicatieverstrekking voor scene mijders.

Het team op de Polstraat houdt zich met name bezig met begeleiden van mensen met een langdurige verslaving. Op de Polstraat is er een inloop voor cliënten met gebruikersruimten en een medische unit voor medische zorg, de medische heroïne behandeling, methadononderhoudsbehandeling en een medicatieverstrekking voor scene bezoekers en bewoners.

De cliënten hebben veelal complexe problematiek en co morbiditeit. Behandeling en begeleiding wordt gedaan door een multidisciplinair team met een psychiater, een verslavingsarts, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, psychologen, ervaringsdeskundigen en ambulante woonbegeleiders. En dit alles wordt ondersteund door de zorgadministratie.

Meer informatie over de locaties in Deventer vind je hier

Tactus is op zoek naar:

Verslavingsarts (KNMG)
(24 tot 36 uur in overleg)
24 uur in Deventer (en evt. aanvullend 16 uur op een andere locatie binnen de organisatie)

Als verslavingsarts:

 • ben je regiebehandelaar van een aantal cliënten;
 • ben je primair verantwoordelijk voor de individuele medische behandeling/zorg van de cliënt;
 • schrijf je medicatie en andere behandelingen voor;
 • lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van beleid binnen de afdeling/instelling op (wetenschappelijk) medisch/organisatorisch gebied;
 • lever je een bijdrage aan het functioneren en ontwikkeling van de teams;
 • en werk je in een multidisciplinair team.

Dit breng je mee

 • Je bent een verslavingsarts (KNMG) met bij voorkeur enkele jaren werkervaring in de verslavings­zorg en/of de psychiatrie.
 • Je beschikt over enige affiniteit met maatschappelijk georiënteerde zorgverlening.
 • Je beschikt over goede organisatorische, analytische en communicatieve vaardigheden en je hebt een flexibele werk­houding.

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 70. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 6.373,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging van 5,1% in de periode tot en met 01 juni 2021
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • Korting op bijvoorbeeld sporten bij je sportschool, een nieuwe fiets, telefoon of bon van bol.com.
 • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Even goed om te weten:
Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2020-087
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Deventer, locatie Brink
Postcode 7411BT
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Evelien Punt, manager, 0657310810 en bij Michel Wolters, verslavingsarts, 0651006605
Functie(s) Arts
Verslavingsarts
Publicatiedatum 11-05-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 15-06-2020
Nummer 52880
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg