Verzorgende IG Sint Jozef Revalidatie (tijdelijk)
Carinova

Functieomschrijving

Word jij de nieuwe Verzorgende 3-IG op onze revalidatieafdeling, woongroep 9-10 Sint Jozef in Deventer?

De afdeling Revalidatie van het Sint Jozef is wellicht de afdeling waar jij je kwaliteiten kwijt kunt. Een afdeling waar veel dynamiek en variatie is: Onze revalidanten verblijven maximaal 3 maanden op de afdeling en jij verricht hierbij niet alleen de ADL, maar begeleidt en verpleegt de revalidant in zijn traject naar zelfstandigheid en autonomie. Multidisciplinair overleg, verzorgende handelingen en afstemming naar maatwerk behoren tot je dagelijkse werkzaamheden.

Onze visie is dat revalidanten 24/7 revalideren, waarbij zij binnen het individuele zorgtraject, op maat gesneden en intensieve verzorging en verpleging ontvangen zodat zij zo autonoom mogelijk en op het hoogst haalbare niveau kunnen terugkeren naar huis.

Als verzorgende bepaal je samen met je collega’s uit het team hoe de zorg wordt ingevuld. Belangrijk is dat je in staat bent verpleegtechnische handelingen als verzorgende zelfstandig te kunnen uitvoeren, flexibel bent en open communiceert.

Carinova biedt jou:

  • In eerste instantie een contract van begin februari tot begin juli 2021
  • Een contract voor 20 tot 28 uur (in overleg)
  • Inschaling op basis van cao VVT in FWG 35 (max € 2.762,34) per maand op basis van 36 uur
  • Een zeer actieve personeelsvereniging
  • Collectiviteitskortingen op o.a. zorgverzekering, autoverzekering en andere schadeverzekeringen
  • Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn

Waar ben jij goed in?

  • Je hebt minimaal een diploma Verzorgende 3-IG of behaalt deze binnenkort
  • Je hebt een hart voor de zorg
  • Je wilt graag samen met Carinova de zorgverlening steeds verbeteren
  • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en bent bereid om alle voorkomende diensten te werken

Bijzonderheden

Meer informatie over de inhoud van de functie? Dan kun

Kortom, help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega's en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie? Dan kun je contact opnemen met Carmensita van Luttikhuisen of Sylvia Wijers op 0570 – 518820. 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan telefonisch contact op met Tugba Jansen-Cankor, Recruiter, ma, di, en do te bereiken op 06 - 12538991.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Sint Jozef
Postcode 7415 EH
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 18-01-2021
Reageer voor 01-02-2021
Ingangsdatum 01-02-2021
Nummer 55013
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova