VERZORGENDE bij team Hofkwartier in het centrum van Enschede!
Livio

Verzorgende 3IG bij team Hofkwartier

Wij zijn op zoek naar een verzorgende 3IG voor minimaal 16  en maximaal 24  uur. Wil jij werken in een gerenoveerd gebouw van Het Janninkscomplex, midden in het centrum van Enschede? Dan is team Hofkwartier geschikt voor jou!

Wij zitten met twee thuiszorgteams van Livio naast elkaar in een gerenoveerde en vooral nieuwe omgeving. Dat betekent dat je ook veel meekrijgt van verschillende disciplines waarbij je actief mag bijdragen en meedenken. Wij verzorgen zowel jongeren en ouderen! Momenteel zijn de zorgvragen voornamelijk gericht op cognitieve stoornissen, chronische aandoeningen en dementie. Ook komen er regelmatig kortdurende zorgvragen voorbij die met name betrekking hebben op wondzorg en revalidatie.

 

 

Wij zoeken

Een verzorgende 3IG met een sterke persoonlijkheid die weet waar hij/zij voor staat. Een medewerker dat zich goed in kan leven in de situatie van de cliënt. Wij verwachten dat je enige ervaring hebt in het werken in de zorg. Dit betekent minimaal afgestudeerd en toe aan je tweede/derde stap! Wij verwachten dat je als collega een echte doorpakker bent, waarde hecht en bijdraagt aan een prettige werksfeer en goed bent voor de mensen.

Wij bieden

Binnen het team wordt verwacht dat je flexibel bent in het werken van diensten. Wij werken geen nachtdiensten en zelden gebroken diensten. Onze diensten beginnen s ’ochtends tussen zeven tot half één en van vier tot elf uur s ’avonds. Er zijn meer dan voldoende ontwikkelingsmogelijkheden, zowel e-learnings, workshops en cursussen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast is het ook altijd mogelijk jezelf te ontwikkelen door middel van opleiding waar wij als Livio zijnde aan bijdragen of de kosten volledig vergoeden.

Daarnaast beschik je over onderstaande functie-eisen: 

  • Kwaliteit van zorg hoog in het vaandel
  • Affiniteit met een professioneel georganiseerd team
  • MBO diploma verzorgende IG; Mocht je niet bekwaam zijn in de handelingen als verzorgende IG, verwachten wij dat je open staat om bij je bij te scholen in de handelingen.

Inschaling

Conform CAO VVT. FWG 35. 

 

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio in Enschede
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij 0900-9200 P&O Loket
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 20-08-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 30-09-2019
Nummer 47831
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio