Verzorgende en Verpleegkundige voor Thuiszorgteam Pathmos
Livio

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een verzorgende 3IG en een verpleegkundige (4) 16-26 uur. Wil jij werken in een gezellige volksbuurt met een goed samenwerkend team? Dan is team Pathmos geschikt voor jou. De wijk Pathmos is een diverse wijk met aan de rand nieuwbouw 50 plus flats. De zorgvragen variëren erg binnen Pathmos. Denk bijvoorbeeld aan jong en oudere zorgvragers, waar diabetes, parkinson en COPD veel voor komen. 

Het team  
Wij zijn een sociaal, professioneel en flexibel team wat bestaat uit 9 medewerkers. Met op dit moment alleen vrouwen maar een man is zeker welkom. De leeftijd varieert tussen de 23 en 60 jaar. We werken met verzorgenden en verpleegkundigen niveau 4 en 5. Wij zorgen er samen voor dat we kwalitatief goede zorg leveren. Wij werken zelfstandige routes maar gedurende de dag ook nauw samen. Niet alleen binnen ons eigen team naar ook met andere disciplines zoals huisartsen, ergotherapeuten en fysiotherapeuten. Hiervoor is het handig dat je snel kunt schakelen en alle disciplines en hun werkwijzen leert kennen. Ook contact onderhouden met mantelzorgers is daarin van belang. 

Wij zoeken

Een verzorgende 3IG of niv.4 die zich herkent in de termen gelijkheid, collegiaal en sociaal. Een goed inlevingsvermogen in de situatie van de cliënten. Eén van onze doestellingen is zo zelfstandig mogelijk thuis kunnen blijven wonen, evt met hulpmiddelen en/of onze hulp. Door de diversiteit in ons team zijn we ervan overtuigd dat alle leeftijden bij ons kunnen aansluiten. 

Daarnaast beschik je over onderstaande functie-eisen: 

  • Mbo-diploma verzorgende 3IG; Verpleegkundige niveau 5 
  • Mocht je niet meer bekwaam zijn in verpleegtechnische handelingen dan kun je je via onze daarvoor geschoolde Vp laten toetsen. 
  • Affiniteit met een professioneel georganiseerd team. 

Inschaling

Conform CAO VVT, FWG 35 en HBO-V FWG50

Bijzonderheden

Ben jij die verzorgende 3IG of de Verpleegkundige die we zoeken?  Wij vertellen je graag nog meer over deze vacature en de mogelijkheden die we bieden. Stuur je C.V. met motivatie naar ons toe en wie weet tot snel bij Livio! Bij eventuele vragen of opmerkingen is het mogelijk contact op te nemen met het team bij Rineke Oortgiese verzorgende 3IG team Pathmos;  r.oortgiese@livio.nl

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio, Thuiszorg Enschede
Postcode 7521HN
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij 0900-9200 P&O Loket.
Functie(s) Verpleegkundige 4/6
Verzorgende IG
Publicatiedatum 20-08-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 30-09-2019
Nummer 47830
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio