Verzorgende (EVV-er) verpleeghuis (32 uur)
Stichting Rosengaerde

Functieomschrijving

Je bent werkzaam in het verpleeghuis op een psychogeriatrische woongroep waar de omgeving en de benadering wordt afgestemd op de belevingswereld van de cliënt. De zorgvraag van de cliënt is gemiddeld tot complex en sterk aan verandering onderhevig.

Je draagt binnen deze functie zorg voor de dagelijkse verzorging van cliënten volgens het zorgplan en ondersteunt de cliënten bij de ADL activiteiten. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en geeft psychosociale begeleiding. Je betrekt, waar mogelijk, familie en mantelzorgers bij activiteiten en zorgverlening. Je observeert cliënten, signaleert bijzonderheden en rapporteert in het zorgdossier. Je levert een bijdrage aan het opstellen van zorgplannen en neemt deel aan het werkoverleg.

Functie eisen

Je bent flexibel en stressbestendig. Je bent werkzaam in een zelforganiserend team en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent in staat signalen op te pakken en bent betrokken bij de organisatie. Je denkt actief mee om nieuwe ideeën te ontwikkelen met betrekking tot onze visie ‘Zorgen voor mogelijkheden’. Wij zoeken een medewerker die kan aanvoelen wat belangrijk is voor de individuele mens en creatief genoeg is om dit samen met de cliënt en diens netwerk te regelen. Op deze manier kunnen we de cliënt zo goed mogelijk tot zijn of haar recht laten komen.

Tot slot ben je communicatief vaardig en in het bezit van minimaal een diploma verzorgende IG niveau 3. Daarnaast heb je een diploma voor ‘Eerst Verantwoordelijk Verzorgende’.

Inschaling

Wij bieden jou een functie in een zelf organiserend team waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Het salaris is marktconform volgens de CAO VVT 2018-2019 (FWG 40). Het betreft een vacature voor 32 uur per week.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en/of wil je meer weten? Je kunt contact opnemen Marieke Postma of Heine Sietsma via 0529-431541

je sollicitatiebrief en cv kunnen opgestuurd worden naar personeelszaken@rosengaerde.nl voor 20 september 2019.

NB: De interne en externe werving- en selectieprocedure lopen gelijktijdig. bij gelijk gebleken geschiktheid geniet een interne kandidaat de voorkeur

 

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 30-08-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 20-09-2019
Nummer 47966
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde