Verzorgende IG - Nachtzorg
Careaz

Functieomschrijving

Doe jij het liefst de deur ’s avonds laat achter je dicht om te gaan doen waar je goed in bent? Of heb je andere redenen waarom jij het liefst ’s nachts werkt? Bekijk dan gauw deze vacature!

Wat ga je doen als verzorgende IG (nachtzorg)?
Als Verzorgende – IG Nachtzorg ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de zorg- en begeleiding van bewoners op de locatie Careaz J.W. Andriessen in Borculo. Vanuit een goede balans tussen jouw werk- en privéleven, samen met jouw directe collega’s eraan bijdragen dat kwetsbare ouderen een fijn leven (blijven) leiden. Somatisch, psychogeriatrisch, complex of minder complex, het maakt voor jou niet uit welke zorgvraag je krijgt, want jij houdt van dynamiek en afwisseling en werkt graag in een omgeving waarbij geen nacht hetzelfde is.

In de nachtdienst werken we op basis van de zorgvraag van de bewoners, maar heb je ook een aantal momenten van vaste zorg- en begeleiding. ’s Nachts werken brengt veel rust met zich mee en daardoor heb je veel tijd voor aandacht voor de bewoner. Je werktijden zijn variërend van 22:45 tot 7:45 uur. Samen met je team vorm je de basis voor de nachtzorg. Je biedt daarmee continuïteit en je zorgt voor een goede nachtrust van de bewoners. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en in geval van een calamiteit adequaat kunt handelen.

Functie eisen

Waar je werkzaamheden uit bestaan hoeven we jou natuurlijk niet meer uit te leggen. Belangrijk is dat jij:

  • interesse hebt in het levensverhaal van onze cliënten en het als een uitdaging ziet om hen geluksmomenten te laten ervaren.
  • goed aanvoelt wat een ander nodig heeft, vanuit je professionaliteit weet wat te doen en/of wie je nodig hebt;
  • geen moeite hebt met het stellen van prioriteiten;
  • jezelf wil blijven ontwikkelen;
  • kunt aantonen dat je aan de slag kunt als verzorgende IG.

Inschaling

  • Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden.
  • Het aantal contracturen is in overleg bespreekbaar.
  • Een maandsalaris tussen €1.838,58 en €2.668,93. We stellen gezamenlijk jouw salaris vast op basis van jouw al opgedane (werk)ervaring.
  • Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding, (indien van toepassing) een onregelmatigheidstoeslag, een vakantietoelage van 8% van jouw maandsalaris en een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw maandsalaris.
  • Zelfroosteren: hierdoor heb je de mogelijkheid om in afstemming met jouw collega’s onbeperkt vooruit te plannen.

Bijzonderheden

Careaz staat bekend als warme betrokken werkgever waarbij de (communicatie)lijnen kort zijn.

We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Hoewel we natuurlijk niet overal invloed op hebben, staan wij altijd open voor een gesprek om te bespreken wat eventueel wel mogelijk is om deze balans (nog) beter in evenwicht te brengen.

 

Wil jij meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op via 0544-745201 of hr@careaz.nl.

Type Vacature
Intern nummer v20.0015
Organisatie Careaz
Locatie Careaz J.W. Andriessen in Borculo
Postcode 7271EZ
Stad Borculo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling HR
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 04-02-2020
Reageer voor 30-04-2020
Ingangsdatum 04-02-2020
Nummer 51164

Careaz

Careaz is een Oost-Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid bij de cliënt thuis of zo dicht mogelijk bij huis ondersteuning biedt op de terreinen wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Careaz Thuiszorg in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Berkelland en de drie locaties Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde, Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo en Careaz J.W. Andriessen in Borculo hebben topscores behaald in het zorgonderzoek ‘Benchmark in de Zorg 2011’. Uit dit onderzoek kwam onder meer naar voren dat de tevredenheid onder onze medewerkers en klanten heel hoog gewaardeerd wordt. Careaz Thuiszorg werd daarnaast nog beloond met de titel beste zorgteam 2011! Ook werd Careaz door FNV jong al uitgeroepen tot beste vakantiewerkgever 2011.

Meer over Careaz