Verzorgende IG / woonzorglocaties
Kleingeluk

Functieomschrijving

‘Als jij een groot zorghart hebt dat je sneller wilt laten kloppen en daarin kwaliteit en professionaliteit wilt uitstralen, dan zou ik zeggen wees welkom en solliciteer’  (Jeanette, verzorgende IG)

‘Ik ben hier onder de mensen en de medewerkers staan dag en nacht voor je klaar’ (Cliënt KleinGeluk- locatie Avondzon)

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Kies voor werk dat gelukkig maakt!
Op zoek naar een afwisselende baan, waarin je wordt gewaardeerd? 
Dan hebben wij een geschikte functie voor jou!

Ter uitbreiding van de zorgteams van onze woonzorglocaties  zijn wij op zoek naar zorgzame, professionele collega’s in de functie van Verzorgende IG  voor onbepaalde tijd, uren in overleg samen te bepalen.

Locaties KleinGeluk

KleinGeluk biedt op 7 locaties in Apeldoorn zorg & welzijn aan binnen het kwaliteitskader verpleeghuiszorg. Locaties met elke een eigen historie en karakteristiek, waarvan 4 woonzorgcentra (de Matenhof, Sainte Marie, Avondzon en Veldhuis).

Locatie Veldhuis
Locatie Veldhuis is gelegen aan het oosten van het centrum van Apeldoorn. Deze locatie is begin 2020 in gebruik genomen. Hier wonen ca. 85 cliënten kleinschalig. Op deze locatie ondersteunen wij momenteel cliënten met zorg en welzijn zonder behandeling, zowel somatiek als lichtere pg.  De woonomgeving is voorzien van hoogwaardige domotica en leefcirkels

Locatie Matenhof
Locatie Matenhof is gelegen in de wijk de Maten. Op deze locatie wonen ca. 70 cliënten die wij ondersteunen met zorg en welzijn zowel op het gebied van somatiek als lichtere pg.

Locatie Avondzon
Locatie Avondzon is gelegen in Apeldoorn-Zuid. In Avondzon wonen ca. 38 cliënten die wij ondersteunen met zorg en welzijn variërend van zorgzwaarte 4 en 6 met somatische grondslag en zorgzwaarte 5 met een pg grondslag. Op Avondzon wonen ook ca. 11 cliënten op een pg-unit waarin wij samenwerken met Zorggroep Apeldoorn e.o.

Locatie Sainte Marie
Locatie Sainte Marie bevindt zich in Apeldoorn-Zuid. Op deze locatie wonen ca. 50 cliënten. Op deze locatie is er een mooie binnentuin met beweegtoestellen waar cliënten bij mooi weer heerlijk kunnen wandelen en genieten van de zon.

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde. Door onze cliënten te stimuleren en te begeleiden bij hun persoonlijke verzorging zorg je samen met je collega’s voor een goed welzijn van de cliënten. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verlenen van dagelijkse verzorging/verpleging aan de cliënten volgens de afspraken uit het cliëntdossier. Samen met je collega’s ben jij het eerste aanspreekpunt voor de cliënten en de familie.

De zorgteams van KleinGeluk worden gevormd door enthousiaste en betrokken collega’s, werkzaam in verschillende functies, zoals verpleegkundige, helpende en medewerker welzijn. Een team heeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Daar heb jij als Verzorgende IG binnen het team een belangrijke rol in. Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Wij zoeken ervaren zorgzame collega’s om prettig mee samen te werken, die mee willen denken aan kwaliteitsverbeteringen, teamontwikkeling en zelforganisatie.

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

  • Je bent (bijna) in het bezit van een diploma Verzorgende niveau 3 (IG);
  • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
  • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
  • Je hebt ervaring met psychogeriatrische en somatische cliënten;
  • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
  • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk.

Inschaling

  • Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, uren in overleg;
  • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 35, CAO VVT (maximaal € 2.762,34 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris; 
  • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
  • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw wensen zijn en welke locatie jouw voorkeur heeft!

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via de onze website.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de Daniëlle van der Werf, medewerker werving & selectie, bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

 
Type Vacature
Organisatie Kleingeluk
Locatie Woonzorgcentrum Veldhuis
Postcode 7311 PK
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij KleinGeluk - Afdeling P&O Danielle van der Werf (0800-0604)
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 31-05-2021
Reageer voor 30-06-2021
Ingangsdatum 01-07-2021
Nummer 65161

Kleingeluk

GELUKSBRENGERS gezocht. Wij zijn KleinGeluk! Dé Apeldoornse ouderenzorgorganisatie ontstaan uit De Zorgmensen en De Goede Zorg samen. Zorgen voor ouderen is zoveel meer dan iemand aankleden, een bed verschonen en de administratie bijhouden. Het gaat om de mooie momenten tussen de regels door. Je weet wel, van die kleine dingen die een dag de moeite waard kunnen maken. Het is dan ook onze missie om cliënten natuurlijk de juiste zorg te verlenen, maar ook net dat beetje extra te geven. Met een klein gebaar voor een glimlach te zorgen. Dat kleine geluksgevoel te brengen. Met dagelijkse geluksmomentjes die van onschatbare waarde zijn. Zo maken wij het verschil. Kom jij ons daarbij helpen? Werken in de ouderenzorg moet echt persoonlijk zijn, vinden we. Daarom werk je bij KleinGeluk kleinschalig. Medewerkers die zich echt thuis voelen, daar doen we het voor. We bieden veelzijdige ontwikkelingsmogelijkheden. En onze locaties zijn goed bereikbaar, of je nu met de fiets, het openbaar vervoer of de auto komt.

Meer over Kleingeluk