Verzorgende IG uren in overleg
't Dijkhuis, woon-, zorg- en dienstencentrum

Functieomschrijving

ZORGEN VOOR OUDEREN IS JOUW PASSIE?

Je houdt je bezig met het verzorgen en begeleiden van cliënten op onze afdeling Banekate(PG). 

Je zorgt er samen met collega's voor dat er wordt gewerkt volgens het multidiciplinair zorgleefplan, waarbij persoonsgerichte zorg en het welzijn van onze cliënt centraal staat. Je draagt zorg voor continuïteit door zorginhoudelijke informatieoverdracht naar collega's. Je hebt een signalerende functie en doet verbetervoorstellen met betrekking tot zorgverlening.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Je hebt het diploma Verzorgende IG. Je hebt affiniteit met de doelgroep van de verschillende afdelingen en kunt je goed inleven in hun belevingswereld.

Je hebt geduld, doorzettingsvermogen en bezit het vermogen de zorg zo veel mogelijk op maat aan te bieden. ‘Niets moet, bijna alles kan’ is ook jouw uitgangspunt in de omgang met de cliënten.

Je bent in staat om zelfstandig en onregelmatig te werken en daarnaast ben je flexibel inzetbaar, ook op andere afdelingen. Uiteraard beschik je over goede contactuele eigenschappen.

Je herkent je in onze kernwaarden ''rationeel, adequaat en no-nonsense''

Inschaling

FWG 35

Bijzonderheden

Woon-, zorg- en dienstencentrum ’t Dijkhuis is een zelfstandige, kleinschalige zorgorgansatie in het hartje van Bathmen, dichtbij de gezellige Brink en midden in de natuur. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor wonen en zorg en stimuleren onze cliënten hun eigen leven te blijven leiden. ’t Dijkhuis biedt hiervoor volop faciliteiten en diensten. De zorg- en dienstverlening is nauw afgestemd op de mogelijkheden, wensen en interesses van onze cliënten. In 't Dijkhuis kennen we elkaar, zijn betrokken en belangstellend en vinden het belangrijk dat onze cliénten een echt thuisgevoel krijgen. Hieraan werken wij dagelijks samen met familie, vrijwilligers, zorgverleners en een team bevlogen en betrokken collega's. Niet voor niets hebben wij in 2020 opnieuw het keurmerk voor 'Beste werkgever' ontvangen!

Wij nodigen eventuele nieuwe collega's die willen werken in de nachtdienst ook uit om te solliciteren.

Je kunt voor indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)overleggen. 

Nadere informatie bij Willemien Schutte, teamcoördinator Banekate(PG).Tel.0570-541644. 

Kijk voor een indruk van onze organisatie en de afdelingen op onze website. Onder de rubriek WERKEN vind je filmpjes van medewerkers die vertellen over hun werk bij 't Dijkhuis.

 

 

Type Vacature
Organisatie 't Dijkhuis, woon-, zorg- en dienstencentrum
Locatie Woon-, zorg- en dienstencentrum 't Dijkhuis in Bathmen
Postcode 7437BE
Stad Bathmen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Willemien Schutte
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 12-01-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 31-01-2021
Nummer 56330
Doorsturen Bekijk PDF

't Dijkhuis, woon-, zorg- en dienstencentrum

Woon-, zorg- en dienstencentrum ’t Dijkhuis biedt uitgebreide mogelijkheden voor wonen en zorg. Wij stimuleren onze cliënten hun eigen leven te blijven leiden, zoals men dat gewend was en is. ’t Dijkhuis biedt hiervoor volop faciliteiten en diensten. Bovenal wordt de zorg en dienstverlening nauw afgestemd op de mogelijkheden, wensen en interesses van iedere individuele cliënt.

Meer over 't Dijkhuis, woon-, zorg- en dienstencentrum