Verzorgende IG, Wierden
Carintreggeland

Functieomschrijving

Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten?
Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
Heb jij een positieve levensinstelling met humor?
Dan willen we jou graag in ons team!

Je gaat werken in ons team bij de Botterhof. Je werkt zelfstandig op een kleinschalige woongroep en hebt de zorg voor onze 6 cliënten. Onze cliënten hebben een intensieve zorgvraag op het gebied van psychogeriatrie. In onze woning heeft iedere cliënt een eigen slaapkamer en hebben we een gemeenschappelijke huiskamer/ woonkeuken. Hier koken en eten we samen aan de grote tafel, lezen de krant met de cliënt of spelen een spelletje. Een gezellige sfeer en veel persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk naast het leveren van goede zorg.

Je draait zelfstandig een vroege of een late dienst. Natuurlijk heb je nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Op die manier sta je er nooit alleen voor. Jij bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid. We hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grote van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien!

Verzorgende IG in de verpleeghuiszorg (8 uur)

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG niveau 3
 • Of bezig met je studie HBO V (3e of 4e leerjaar)
 • Je bent sociaalvaardig en luistert écht naar de cliënt
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kunt adequaat handelen op een moment dat dit nodig is
 • En bovenal je bent lief voor onze bewoners

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT FWG maximaal € 2.668,93 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Type Werkplein
Intern nummer 20-081
Organisatie Carintreggeland
Locatie Wierden, Carintreggeland Huis De Botterhof
Postcode 7642VM
Stad Wierden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sabine Nijkamp, e mail: s.nijkamp-grobben@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 20-05-2020
Reageer voor 15-06-2020
Nummer 52997

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland