Verzorgende IG (16-20 uur per week)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Je bent bij mevrouw Dijkstra. Ze is 76 jaar en heeft de ziekte van Parkinson. Tot voor kort kon ze zich zelf nog verzorgen, nu heeft ze daar hulp bij nodig. Ze vindt het moeilijk om afhankelijk te zijn van zorg. Je bent bij haar om te helpen met de zorg, zodat ze de dag goed kan beginnen. Je geeft haar de medicijnen en bespreekt met haar dat het belangrijk is dat ze goed in beweging blijft en geeft haar advies hierover. Waar nodig bespreek je met haar of het een idee is om de fysiotherapeut even mee te laten kijken.

Voor de locatie Bloemendal zijn we op zoek naar drie nieuwe collega’s.
Zijn vooral korte ochtenddiensten en late diensten wat je zoekt, dan zijn we op zoek naar jou!

Functie eisen

Jij

  • hebt een diploma verzorgende IG
  • hebt affiniteit met de ouderenzorg, kunt zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • kent de cliënten en kunt waar mogelijk aansluiten bij wat een cliënt belangrijk vindt
  • gaat een vertrouwensband aan en stemt samen met de cliënten en diens mantelzorgers de (zorg)behoefte af
  • bent zelfverzekerd, zelfstandig, initiatiefrijk en je beschikt over goede communicatieve en probleemoplossende vaardigheden.

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 35). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional

Bijzonderheden

Solliciteren
Je kunt tot en met 20 september 2019 reageren via onderstaande knop solliciteren. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 25 september 2019. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

Meer informatie
Neem contact op met Franciska Willems, verpleegkundig hoofd, via: 06-838 096 21 of met Saskia van Denderen, verpleegkundig hoofd, via: 06-830 336 86.


N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

Type Vacature
Intern nummer 135
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis, locatie De Bloemendal in Deventer
Postcode 7414BJ
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 04-09-2019
Reageer voor 21-09-2019
Ingangsdatum 04-09-2019
Nummer 48060
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis