Verzorgenden IG
Baalderborg Groep

Ben jij klaar voor uitdaging en heb je affiniteit met ouderen? Dan zoeken wij jou!

Voor de ouderenzorg met locaties in Slagharen, Bergentheim en Dedemsvaart zoeken wij nieuwe collega’s. 

Verzorgenden IG

Voor 16- 24 uur per week

 Waar ga je werken?

Je kan ingezet worden passende bij jouw kwaliteiten, op verschillende locaties van de Baalderborggroep. Deze ouderenzorglocaties bevinden zich in Slagharen, Bergentheim en Dedemsvaart.

Op deze drie locaties wordt een breed pakket aan diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn: verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, aanvullende verpleeghuiszorg, zowel intramuraal als extramuraal (thuiszorg).

Wij vinden het belangrijk dat de bewoner zo lang mogelijk de eigen regie op diens leven houdt. De zorgvraag van de cliënt staat bij ons dan ook voorop. We betrekken mantelzorgers en vrijwilligers zo optimaal mogelijk bij het zorgproces. De activiteiten bieden we op vraag aan.

 Wat ga je doen?

Als zorgprofessional zorg jij voor de beste ondersteuning van de cliënt. De kwaliteit van leven van de cliënt staat daarbij altijd voorop. Eigen regie van de cliënt is belangrijk.
Naast het leveren van kwalitatieve zorg heb je nog een belangrijke rol. Jij bent de vakkundige zorgverlener en daarmee de spil in het zorgproces. Jij weet wat jouw cliënt nodig heeft en handelt daar naar. Je bevordert en bewaakt de kwaliteit van zorg en bent aanspreekpunt voor de cliënt en diens familie. Samen met je collega’s werk je volgens het zorgplan en vastgestelde afspraken. Met je team regel je de zorg en signaleer je veranderingen.

 Jij bespreekt continu de veranderingen in de gezondheidssituatie. Daarbij verlies je het netwerk rondom de cliënt niet uit het oog. Samen kijk je naar wat het beste is voor de cliënt, je stimuleert daarbij de eigen verantwoordelijkheid. Een open werkhouding met ruimte voor feedback spreekt vanzelf. Jij bent een samenwerkingspartner die prima rapporteert, overlegt en overdraagt. Je kunt het gastvrijheidsconcept omzetten naar de uitvoering van de zorg en in de omgang met collega’s. 

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee?
Naast een minimaal afgeronde Mbo-3 opleiding ben je initiatiefrijk en proactief. Je vindt het leuk om in een zelfstandig team te werken, je bent flexibel qua inzetbaarheid en je bent bereid alle diensten (3-8 uur per dienst) te werken. 

Benieuwd wat er verder van je verwacht wordt in deze functie? Check dan de bijgevoegde functieomschrijving.

Wat hebben we je te bieden?
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 40 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.902,00.

 

Wat je verder nog moet weten.

De overeenkomst wordt in eerste instantie voor een periode een jaar aangeboden met mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Spreekt jou het werken met ouderen? Aarzel dan niet en kom solliciteren.

VOG

De Baalderborg Groep is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, Ouderenzorg diverse locaties
Postcode 7701 LR
Stad Dedemsvaart
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Heb je nog vragen, stel ze gerust aan Nynke Leijrik, teamleider van Dedemmarke te bereiken via telefoonnummer 06-50095520. Of stel je vragen aan Miranda v.d. Fels, teamleider Muldershoek/ Nieuwe Wever via telefoonnummer 06-10561576
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 26-08-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-12-2020
Nummer 54446
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep