Verzorgende IG in de wijk - Gorssel/Eefde
Sensire

Wat ga je doen?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers. Iedere klant heeft zo zijn of haar eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen. Dat maakt het werk zo leuk en afwisselend. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat zij kunnen doen wat ze belangrijk vinden.
Je ondersteunt ze bij de alledaagse bezigheden, zoals opstaan en persoonlijke verzorging. Dat betekent niet dat je alles voor de klant doet. Je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden voor de klant.
Een deel van de medische handelingen, zoals medicijngebruik en wondzorg, voer je zelf uit. Voor meer specialistische zorg kun je collega verpleegkundigen uit jouw wijkteam of collega’s van het Expertisecentrum inschakelen.
 
Over het team Gorssel, Eefde en buitengebied.
In Gorssel en omstreken hebben we veel diversiteit in hulpvragen en klanten. De complexiteit van zorg neemt toe. Onder de medewerkers zijn er korte lijntjes en is er veel contact met overige disciplines zoals huisartsen, verpleeg- en verzorgingshuis, dementienetwerk en het verpleegtechnisch team. De bereidwilligheid onder de collega’s is groot waarbij gedeelde verantwoordelijkheid wordt ervaren. Gorssel kenmerkt zich door de mooie en natuurlijke omgeving waarbij het zien van reeën en herten op je route niet uitzonderlijk is! We hebben verschillende routes, zowel met de fiets (binnen Gorssel) als met de auto (binnen- en buiten Gorssel). Er wordt gewerkt met moderne apparatuur, waaronder een Ipad en domotica.

Wat verwachten wij van jou?

Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet jij de wensen en behoeften van onze klant feilloos te achterhalen, je weet goed de juiste prioriteiten te stellen en stemt daar de ondersteuning die je biedt op af. Hiervoor beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Verder werk je nauwkeurig, ben je van nature geduldig en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
Met deze competenties maak jij het verschil voor onze klanten.  
 
Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:
  • een diploma Verzorgende IG (niveau 3), Ziekenverzorging of MDGO-VP
  • een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) 

Hoe zorgen wij voor het geluk van onze medewerkers?

De functie Verzorgende IG valt in de schaal FWG 35 (€1838,- / €2668,-, exclusief 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Daarnaast krijg je van ons een iPad in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.
 
Leren en jezelf ontwikkelen staat bij Sensire hoog in het vaandel, daarom bieden wij jou verschillende (bij)scholings- en opleidingsmogelijkheden. Dit kunnen klassikale sessies zijn, maar ook op de werkvloer heb je de mogelijkheid om van jouw collega’s te leren.   
Wij bieden een contract van minimaal 16 tot maximaal 32 uur. Omdat wij graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers behoort ook een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Veel is mogelijk! 

Wil jij als Verzorgende IG bijdragen aan het geluk van onze klant?
De collega’s in Gorssel en Eefde kijken uit naar je komst, dus solliciteer direct via onze website. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Anne-Marie Wiggers-Eggink op telefoonnummer 06-12524426 

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1130
Organisatie Sensire
Locatie Sensire wijkteams Gorssel
Postcode 7213 CR
Stad Gorssel
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Isabelle Ott Wijkverpleegkundige Gorssel/Eefde, telefoon 06 - 30806591
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 27-06-2019
Reageer voor 30-11-2019
Ingangsdatum 01-07-2019
Nummer 46860

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire