Verzorgende IG of (Wijk)verpleegkundige Gravenesch
ZorgAccent

Functieomschrijving

Voor ons wijkteam Almelo Gravenesch zoeken we een verzorgende IG of een (wijk)verpleegkundige niveau 4/5. Je bent werkzaam in een wijkteam, dus waar nodig coach je je collega’s van verschillende deskundigheden en ben je (mede)verantwoordelijk voor de indicatiestellingen en de administratieve zaken die hier uit voortvloeien. Je bent voldoende bekwaam om ingezet te worden voor verpleegkundige en verzorgende handelingen. Naast de verzorgende activiteiten maak je met onze cliënten zorgafspraken, evalueert deze en past deze aan via de Ipad met andere (1e en 2e lijns-) zorgverleners die bij de cliënt thuis komen. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkelingen in de organisatie van de zorgverlening.  

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG of het diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 en BIG-geregistreerd. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je hebt een collegiale instelling en bent flexibel m.b.t. het aantal beschikbare uren en de geografische inzetbaarheid. Je bent een empatisch en doortastend type met natuurlijk overwicht en je hebt inzicht in (administratieve en planmatige) thuiszorg processen. Je bent in staat te schakelen tussen de belangen van de cliënt, de organisatie, het team en het individu. Je beschikt over een goede uitdrukkingsvaardigheid, zowel mondeling als schriftelijk.  

Inschaling

conform CAO VVT

Bijzonderheden

Je kunt op deze vacature alleen via onze site solliciteren https://talentvoorzorgaccent.nl/overzicht-vacatures/

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent, Almelo
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 06-09-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-10-2019
Nummer 48136
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent