Verzorgende IG psychogeriatrie (J.W.Andriessen)
Careaz

Functieomschrijving

Vanuit een goede balans tussen jouw werk- en privéleven samen met jouw directe collega’s zorgen dat kwetsbare ouderen een fijn leven (blijven) leiden. Dat is waarom jij hebt gekozen voor dit beroep. Je leert graag je cliënten persoonlijk kennen zodat je weet hoe jij hier het beste aan kunt bijdragen. Hebben we nog steeds je aandacht? Dan zijn wij denk ik op zoek naar jou! Voor één van onze vier kleinschalige woongroepen bij J. W. Andriessen zijn wij op zoek naar een collega verzorgende IG.

Functie eisen

• Je bent sociaal en hebt interesse in het levensverhaal van ouderen met dementie;
• Je voelt goed aan welke zorg en ondersteuning ouderen met dementie nodig hebben en weet hoe je als professional kunt bijdragen aan hun levensgeluk;
• Je werkt zelfstandig, kunt prioriteiten stellen en vraaggericht werken;
• Je bent bereid om jezelf te blijven ontwikkelen;
• Je bent gediplomeerd verzorgende IG.

Inschaling

• Direct een vast contract voor minimaal 16 uur per week(uren in overleg bespreekbaar);
• Een salaris van minimaal € 1.838,58 en maximaal € 2.762,,34 per maand bij een fulltime dienstverband. We stellen samen je salaris vast op basis van je opleiding en ervaring;
• Een reiskostenvergoeding, een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing), 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van je maandsalaris;
• Zelfroosteren, waardoor je in afstemming met je team onbeperkt vooruit kunt plannen.

Bij Careaz vinden we het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten te benutten en ontwikkelen. Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Ben jij de verzorgende IG die wij zoeken? Wacht dan niet met reageren! Wil je meer weten over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via 0544-745201 of hr@careaz.nl. 

Type Vacature
Intern nummer v.20.0083
Organisatie Careaz
Locatie Careaz J.W. Andriessen in Borculo
Postcode 7271EZ
Stad Borculo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 14-06-2021
Reageer voor 02-07-2021
Ingangsdatum 10-03-2021
Nummer 57934
Doorsturen Bekijk PDF

Careaz

Bij Careaz vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten voluit te benutten en ontwikkelen.

Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van kwetsbare ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Meer over Careaz