Verzorgende IG somatiek en thuiszorg
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

De ene dag begint jouw dienst met het checken van de route op je telefoon alvorens op pad te gaan naar jouw eerste cliënt. De andere dag verleen je zorg aan onze cliënten in woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in ’s-Heerenberg. Als verzorgende IG bij Azora verleen jij graag de beste zorg, zowel bij Azora thuiszorg als in het wooncentrum en verpleeghuis. En dat bij de Beste Werkgever van Gelderland; direct met een vast contract, fijne collega’s en mogelijkheden om je te specialiseren. En meer, veel meer.

Pal naast kasteel Huis Bergh, in het historische stadje ’s-Heerenberg ligt woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis. Dit is de plek waar jij zorgt. Dit doe je samen met je collega’s, in kleine teams. Hierdoor is er volop persoonlijke aandacht voor de cliënten. Je hebt oog voor wat de cliënt zelf wil en kan. De één wil bijvoorbeeld graag een wandeling maken, terwijl de ander misschien liever een puzzel doet. Naast de verpleegtechnische handelingen, ondersteun je de cliënten ook bij dit soort activiteiten. Zo is jouw dag, net als die van de cliënt, afwisselend.

Daarnaast zorg jij ervoor dat jouw cliënten die nog thuis wonen verzekerd zijn van de beste zorg. Hierbij maak je gebruik van het digitale zorgdossier en 24-uurs beeldzorg, waarmee je bijvoorbeeld een medicatiecheck kunt doen bij een cliënt. De combinatie tussen intramuraal en extramuraal zorgt voor een afwisselende werkweek. Zeker ook omdat je:
• Persoonlijke en professionele begeleiding en zorg op maat aan de cliënten verleent, zowel thuis als in het woonzorgcentrum en verpleeghuis. Jij maakt de cliënten blij.
• Verzorgende handelingen met aandacht verricht.
• De elektronische cliëntdossiers bijwerkt en vast aanspreekpunt bent voor een aantal cliënten in de thuiszorg.
• Overlegt met de cliënt, familieleden, wijkverpleegkundigen, de specialist ouderengeneeskunde of de huisarts en paramedici zoals de fysiotherapeut, de ergotherapeut en de diëtist.
• Denkt in mogelijkheden: jij omarmt vernieuwingen, zoals digitalisering en zorgtechnologie.
• Vooruit kijkt. Door kansen te pakken, jezelf te ontplooien en te ontwikkelen.

 

Functie eisen

Zo ben jij

Azora maakt gebruik van zorgtechnologie. Technologie waardoor we jouw werk iets verlichten en waardoor we het verblijf voor onze cliënten comfortabeler kunnen maken. Maar ‘zorgen voor’ blijft natuurlijk vooral mensenwerk. Daar hebben we jou voor nodig. En als we het over ‘jou’ hebben, dan doelen we niet op hoeveel jaar ervaring je meebrengt, of je 18 of 67 bent, man of vrouw, of dat je eerder als verzorgende hebt gewerkt binnen een ziekenhuis, verpleeghuis of de thuiszorg.

We doelen erop dat je samen met ons de beste zorg wilt bieden. Dus dat je hart hebt voor je vak. Het lef hebt om knopen door te hakken. Stevig in je schoenen staat. Dat je een mbo-diploma Verzorgende IG niveau 3 meebrengt.

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we zijn uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Gelderland 2018-2019. Als verzorgende IG kun jij bij Azora rekenen op:
• Direct een vast contract.
• Een brutomaandsalaris conform cao VVT.
• 7,4% eindejaarsuitkering.
• Een reiskostenvergoeding.
• Een onregelmatigheidstoeslag.
• Invloed op je rooster. Je bepaalt met je collega’s wanneer je werkt. En wanneer niet.
• Stabiliteit: we zijn een gezonde werkgever het gaat goed met ons.
• Studie- en opleidingsmogelijkheden via:
   o het digitale Azora Leerplein
   o ons eigen opleidingscentrum met skills-lab
   o deelname aan het Kwaliteitsregister V&V, Azora betaalt het lidmaatschap.
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
• 8% vakantiegeld.

Bijzonderheden

Informatie/solliciteren

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Stel deze aan:
Marieke Hegteler, onze teammanagers, via 0314-663641 of  m.hegteler@aozra.nl.

Kun je niet wachten om al die verschillende cliënten te ontmoeten? Klik dan nu op de link https://www.werkenbijazora.nl/vacatures/verzorgende-ig-somatiek-en-thuiszorg/ en solliciteer op de vacature verzorgende IG somatiek en thuiszorg bij Gertrudis.

 

 

Type Vacature
Intern nummer 20190204
Organisatie Azora
Locatie Zorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in 's Heerenberg
Postcode 7041AJ
Stad 's-heerenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 03-09-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-10-2019
Nummer 47056

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora