Verzorgende IG team de Toren
De Posten

Functieomschrijving

Voor onze afdeling de toren zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Verzorgende IG die van dynamiek houdt en snel kan schakelen. Staat persoonlijke aandacht bij jou centraal? Wil jij werken in een actieve en betrokken organisatie, waar een ontspannen sfeer heerst, naar elkaar geluisterd wordt en ook gelachen wordt? Lees dan vooral verder want dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

Team de Toren biedt ouderen met somatische klachten ondersteuning op het gebied van verzorging, verpleging en zinvolle dag invulling. Als verzorgende IG werk je in een team en bied je ondersteuning, begeleiding en 1ste lijnsverzorging aan cliënten. Je bent bekwaam voor en verricht diverse verpleegtechnische handelingen die aansluiten bij jouw deskundigheid. Daarnaast coördineer je de zorg op een effectieve en efficiënte manier waarbij je de kernwaarden Hartelijk, Huiselijk en Hulpvaardig niet uit het oog verliest. Je communiceert zowel met je collega’s als andere (1e en 2e lijns) zorgverleners. Hierbij signaleer je bijzonderheden en veranderingen. Je bent werkzaam in een team, dus waar nodig coach je collega’s van verschillende deskundigheden en ben je (mede) verantwoordelijk voor de indicatiestellingen en de administratieve zaken die hier uit voortvloeien. Het maken en evalueren van zorgafspraken met cliënten behoort ook tot het takenpakket.

 

Functie eisen

Jouw profiel

Het werken op deze veelzijdige en dynamische somatische afdeling vraagt een goede samenwerking, goede communicatie en een lerende houding. Je bent in het bezit van een landelijk erkend diploma verzorgende niveau 3 IG, beheerst de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. Je kunt zelfstandig werken, bent doortastend, houdt van afwisseling, kan dialoog gestuurd en overstijgend denken en handelen, bent proactief en gaat voor kwaliteit binnen de zorgprocessen. Daarnaast heb je een collegiale instelling, ben je zorgvuldig en kun je empathisch communiceren en houdt ook in lastige en/of hectische situaties het hoofd koel. Het werken in onregelmatige diensten, (nacht-, late en dagdiensten) is geen probleem.

 

Inschaling

Wij bieden

Wij bieden een arbeidsovereenkomst aan voor de periode van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het aantal uren is in overleg vast te stellen. Ingangsdatum is zo snel mogelijk. Het salaris is conform CAO-VVT.

Bijzonderheden

Jouw Sollicitatie

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Graag ontvangen we jouw motivatie en CV per mail via solliciteren@deposten.nl.

Voor meer informatie over de functie neem dan contact op met Chantal Meinema of Loredana Ena, Verzorgende IG, telefoon: 053-4753753.

Type Vacature
Intern nummer 2019-013
Organisatie De Posten
Locatie De Posten in Enschede
Postcode 7544LR
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Loredana Ena
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 01-07-2019
Ingangsdatum 1 juli 2019
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 44732
Doorsturen Bekijk PDF

De Posten

de Posten kenmerkt zich door zijn missie; hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we een organisatie zijn met hartelijke medewerkers die belangstelling tonen voor bewoners en collega's en je het gevoel geven welkom te zijn; een plek dus waar mensen graag willen wonen. Hulpvaardig zijn we in de zin van kundig in het dienstverlenen en kundig in het verlenen van zorg. Omdat wij in kleine zelforganiserende teams werken bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en zijn wij in staat flexibel en adequaat in te spelen op specifieke zorgwensen. Van eenvoudige huishoudelijke hulp, tot verzorging en verpleging aan huis. De Posten richt zich op datgene waar de cliënt zelf nog toe in staat is en ondersteunt daar waar het moeilijker of niet meer gaat. Samen kijken wij naar de mogelijkheden, samen zoeken wij naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter.

Meer over De Posten