Verzorgende IG thuiszorg
Careaz

Functieomschrijving

Je ziet het als een uitdaging om ouderen in hun eigen thuissituatie te begeleiden en te verzorgen. De zorgvragen die je krijgt en de situaties waarin je werkt, zijn zeer divers. Jij weet én doet wat nodig is om ouderen te helpen hun zelfredzaamheid te behouden. 

Hebben we nog steeds je aandacht? Dan zijn wij denk ik op zoek naar jou! Voor één van de thuiszorgteams in regio Aalten zijn we op zoek naar een collega verzorgende IG.

Functie eisen

• Je bent sociaal en hebt interesse in het levensverhaal van ouderen;
• Je voelt goed aan welke zorg en ondersteuning ouderen nodig hebben en weet hoe je als professional kunt bijdragen aan hun levensgeluk;
• Je hebt kunt prioriteiten stellen;
• Je bent bereid om jezelf te blijven ontwikkelen;
• Je hebt een diploma als verzorgende IG.

Inschaling

• Direct een vast contract vanaf 12 uur per week (uren in overleg bespreekbaar);
• Een maandsalaris van minimaal €1.902,93 en maximaal € 2.762,34 per maand bij een fulltime dienstverband. We stellen samen je salaris vast op basis van je opleiding en ervaring;
• Een reiskostenvergoeding, een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing), 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van je maandsalaris;
• Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen;
• De mogelijkheid om je arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen.

Toelichting
Bij Careaz vinden we het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten te benutten en ontwikkelen. Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Ben jij de daadkrachtige verzorgende IG die wij zoeken? Wacht dan niet met reageren! Wil je meer weten over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via 0544-745201 of hr@careaz.nl. 

Type Vacature
Intern nummer v20.0102
Organisatie Careaz
Locatie Careaz Thuiszorg, regio Aalten
Postcode 7091BR
Stad Dinxperlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-06-2021
Reageer voor 02-07-2021
Ingangsdatum 10-03-2021
Nummer 57940
Doorsturen Bekijk PDF

Careaz

Bij Careaz vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten voluit te benutten en ontwikkelen.

Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van kwetsbare ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Meer over Careaz