Verzorgende IG thuiszorg Lochem
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, zorgzaampje!
Heb je een momentje?

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk echt aanpakken is. Op pad naar cliënten, ondersteunen, adviseren, verzorgen. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken vinden wij namelijk essentieel. Want dan ga je met plezier naar je werk en dan ben je op je best.
Heb je een momentje om kennis te maken?

Functie eisen

Zorg verlenen bij mensen thuis, dat vind je heerlijk. Je houdt van het zelfstandige werk, maar ook van het intensieve contact. Je vindt het een uitdaging om onze cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Natuurlijk doe je dat graag in overleg met familie, wijkverpleegkundig en regiomanager. Heb je geen ervaring in de thuiszorg? Geeft niet. Wij helpen je graag op weg. Wij bieden je de mogelijkheid om een keer mee te lopen of plan eerst een oriënterend gesprek met een kop koffie/thee en ontdek hoe leuk de thuiszorg is!

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Wil jij weten hoe het werken bij Marga Klompé is? Bekijk onze blogs!

Inschaling

 • Verzorgende IG thuiszorg
 • Contract voor onbepaalde tijd, uren in overleg
 • MBO-niveau 3 (verzorgende IG)
 • schaal FWG 35 van de CAO VVT (€1.838,58 – €2.668,93)
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
 • fijne extra’s, zoals:
  - een fietsplan
  - korting bij sportscholen
  - collectieve zorgverzekering
  - arrangementen voor schadeverzekeringen

Ieder team wordt ondersteunt door een eigen coördinator die o.a. cliëntplanning en het dienstrooster in beheer heeft. Hierdoor ben jij als zorgprofessional alleen inhoudelijk bezig met je vak en ben je na werktijd klaar met je werk. Ons streven is om met aaneengesloten diensten (lange dienst en korte dienst) van 3 uur tot 8 uur te werken, in de praktijk lukt dit ook vaak.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de regio’s Oost- Gelre (Groenlo), Winterswijk en Lochem e.o. Je gaat werken binnen één van de regio’s die jouw voorkeur heeft en niet in meerdere regio’s. In Groenlo is ook een fietsroute mogelijk, de elektrische fiets staat hier voor je klaar!
In jouw sollicitatie kun je aangeven voor welke regio jij interesse hebt. Uren zijn in overleg, we bespreken graag jouw wensen hierin. Je ontvangt leiding van een regiomanager en hebt daarnaast veelvuldig contact met de coördinator van jouw team.

Bijzonderheden

Heb je vragen? Bel dan even met Henk Hogevonder (regiomanager) via 0544 - 4734 60 of mail naar h.hogevonder@szmk.nl of Milou Weeink (adviseur recruitment) beantwoord je vragen over de procedure via 06-51 13 16 69 recruitment@szmk.nl

Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij één van de coördinatoren:
Coördinator thuiszorg Lochem Marloes Morssink M: 0613445586 @: m.morssink@szmk.nl 
Coördinator thuiszorg Oost-Gelre Bas Wesselink M: 0610043988 @: b.wesselink@szmk.nl

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie door te klikken op onderstaande sollicitatiebutton.

Type Werkplein
Intern nummer 125
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie verpleeghuis De Hoge Weide
Postcode 7241GR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 30-04-2021
Reageer voor 31-08-2021
Ingangsdatum 09-04-2021
Nummer 64578

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)