Verzorgende IG/Verpleegkundige mobiele nachtzorg in de Achterhoek (Flex)
Sensire

Ben jij op je best als de rest van Nederland slaapt? Vind jij het heerlijk om het donker en de stilte van de nacht te werken en onderweg te zijn van klant naar klant. Vind jij het leuk om klanten in zorg in hun thuisomgeving te ondersteunen, elk met een eigen zorgvraag? Wil jij letterlijk in het nachtleven van je klant stappen en met veel verschillende mensen persoonlijk contact hebben?

Wat ga je doen

Wat beweegt ons?
Dat oudere echtpaar dat ons altijd in koor op de hoogte brengt van het laatste nieuws uit de buurt. Hun buurvrouw, die dankzij de medicatie eindelijk weer met haar kleinkind naar de speeltuin kan. Haar achterbuurman, die jonge medewerkers uithoort over computers en nieuwe media. Wat ons beweegt in de zorg? De mensen in onze wijk. Iedereen heeft zijn eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen. Dat maakt ons werk zo leuk. Wij doen ons werk uit betrokkenheid bij al die verschillende mensen. Met onze ondersteuning dragen we eraan bij dat zij kunnen doen wat ze belangrijk vinden.

Beweeg jij mee?
Ben je verzorgende IG of Verpleegkundige en voel je je ook op deze manier betrokken bij je klanten? Verzorging thuis is een bijzondere manier om je vak uit te oefenen. Je stapt in het alledaagse leven van mensen en hebt met veel verschillende mensen persoonlijk contact. Sensire geeft je de ruimte, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om je klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wie ben jij

je kunt goed achterhalen wat de wensen en behoeften van je klanten zijn, en stemt daar de ondersteuning op af;
  • je bent geduldig en nauwkeurig, voelt je verantwoordelijk en werkt hard;
  • je kunt goed samenwerken en stimuleert en motiveert zowel klanten als collega's;
  • je werkt probleemoplossend en kunt prioriteiten stellen in de verzorging;
  • je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken;
  • je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding Verzorgende IG of MDGO-VP;
  • je bent flexibel inzetbaar;
  • je bent bekwaam voor het uitvoeren van de veelvoorkomende handelingen die behoren bij de functie verzorgende IG of Verpleegkundige.
  • je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.
  • Let op: je werkt alleen nachtdiensten, je bent op pad met een dienstauto en verleent zorg bij onze cliënten thuis. Tevens kunnen er ook alarmeringen zijn die opvolging behoeven. Werktijden liggen tussen 22.30 uur en 7.00 uur uur. Een nachtdienst duurt 9 uur.
Je komt te werken in de regio Achterhoek en De Liemers.

Kunnen wij jou bieden wat jij zoekt?

Deze vacature is bedoeld voor zowel Verzorgende IG als Verpleegkundige toekomstige collega`s. Bij aanvang kunnen wij je een contract bieden voor de duur van 1 jaar, met de intentie deze te verlengen. Echter, een contract voor onbepaalde tijd behoort ook tot de mogelijkheden.

We kunnen je een flexcontract bieden waarbij we de uren in overleg overeenstemmen.  We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen. Veel is mogelijk! Neem bij interesse even contact met ons op voor vragen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marian Uiterweerd, Wijkverpleegkundige mobiele nachtteam, telefoon 06- 10677193

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 416
Organisatie Sensire
Locatie diverse locaties in de Gelderse Achterhoek
Postcode 7051 AC
Stad Varsseveld
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marian Uiterweerd, Wijkverpleegkundige mobiele nachtteam, telefoon 06- 10677193
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-06-2019
Reageer voor 01-10-2019
Ingangsdatum 01-07-2019
Nummer 46580

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire