Verzorgende IG/Verpleegkundige Ossenkoppelerhoek
ZorgAccent

Functieomschrijving

Voor ons wijkteam Almelo Ossenkoppelerhoek zoeken we een verzorgende IG/ verpleegkundige. In deze functie verpleeg en verzorg je cliënten in de thuissituatie en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Je bent werkzaam in een wijkteam en kunt goed samenwerken met verschillende deskundigheidsniveaus.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-verpleegkundige-ossenkoppelerhoek/

 

Functie eisen

We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je hebt een collegiale instelling en bent flexibel m.b.t. het aantal beschikbare uren (weekenden) en de geografische inzetbaarheid. Je bent een empathisch en doortastend type met natuurlijk overwicht en je hebt inzicht in (administratieve en planmatige) thuiszorg processen. Je bent in staat te schakelen tussen de belangen van de cliënt, de organisatie, het team en het individu. Je beschikt over een goede uitdrukkingsvaardigheid, zowel mondeling als schriftelijk.

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-verpleegkundige-ossenkoppelerhoek/

 

 

Inschaling

conform CAO VVT

Bijzonderheden

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-verpleegkundige-ossenkoppelerhoek/

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent wijkteam Almelo Ossenkoppelerhoek
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Publicatiedatum 05-03-2020
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 03-04-2020
Nummer 49594
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent