2 Verzorgenden IG ZGR Mien Raalte
ZGR

Functieomschrijving

In verband met de uitbreiding van de teams in Raalte zijn wij op zoek naar twee enthousiaste collega's Verzorgende IG. Als verzorgende begeleid, verzorg en verpleeg je onze cliënten op basis van het elektronisch cliëntendossier (ECD). (in de eerste lijn) thuis.

Dit kan thuis, maar kan ook bij cliënten die op tijdelijk verblijf bij ons wonen, om vervolgens weer (zelfstandig) naar huis te gaan.

Er wordt gewerkt vanuit de gedachte dat mensen graag hun eigen leven willen blijven leiden, ook als zij zorg of ondersteuning nodig hebben. De individuele vraag van de cliënt vormt het vertrekpunt voor jouw inzet.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG, niveau 3 en hebt affiniteit met de ouderenzorg. Je maakt onderdeel uit van een kleinschalig team, maar omdat je zelfstandig de wijk in gaat, kun je naast goed samen werken ook uitstekend zelfstandig werken.

Je bent op flexibele tijden inzetbaar en beschikbaar voor alle diensten (met uitzondering van de nachten). Omdat je veel direct contact hebt met klanten ben je communicatief sterk en werk je resultaatgericht.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Twijfel je of werken in de thuiszorg iets voor jou is? Kom dan gerust een keer meelopen.

Inschaling

Wij bieden jou een afwisselend, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. De uren zijn in overleg bespreekbaar tot maximaal 20 uur gemiddeld per week.

Het betreft een contract voor in eerste instantie 1 jaar met de intentie om het contract te verlengen voor onbepaalde tijd.

Het salaris is conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 2.870,58 (functiegroep 40) bruto per maand bij een volledige werkweek, aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen. Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR/MIEN in Raalte en omgeving
Postcode 8102EA
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Klasina Postma, wijkverpleegkundige, 06-30999683
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 05-09-2019
Reageer voor 30-09-2019
Nummer 48088
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

ZGR gunt senioren in Salland een goed leven in eigen regie. Dat doen we door te luisteren. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Door open te staan, de tijd te nemen en nieuwsgierig te zijn. Want luisteren is aandacht geven, vinden we. We trakteren mensen niet op mooie woorden, maar zeggen: ‘u mag vertellen. Over uw leven, uw passies en talenten. Over anderen om u heen die belangrijk voor u zijn. En over uw beeld van goed leven en een mooie oude dag. Het woord is aan u.’ Dat levert telkens weer een uniek verhaal op. Een verhaal waaraan wij samen met familieleden, mantelzorgers, vrijwilligers en dorpsgenoten een waardevolle bijdrage willen leveren met persoonlijke aandacht, helpende handen of deskundige zorg. Maar ook een verhaal waarin de klant zijn of haar eigen woorden terugvindt en dat zich afspeelt in de eigen vertrouwde woon- of leefomgeving. Dit laatste vertaalt zich in sterk toenemende mate in verschillende vormen van thuiszorg en huishoudelijke hulp bij onze klanten thuis. Die groei voorzien wij ook voor de komende jaren.”.

Meer over ZGR