Verzorgende (zonder IG)
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Wat wil jij?

Ben jij in het bezit van een diploma verzorgende op niveau 3, zonder IG? Vind jij het leuk om in Twente te werken in de wijk bij cliënten thuis, zonder routes te rijden? Zoek jij een organisatie met volop kansen om te leren en door te stromen?

 

TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

 

Zie jij het voor je?

Zorg verlenen en regelen Als verzorgende (zonder IG) in de wijk heb jij een belangrijke rol. Onder supervisie van de verzorgende IG en de verpleegkundige ben jij het aanspreekpunt voor cliënt en familie, regel jij de laag complexe zorg en signaleer jij veranderingen. Jij begeleidt, stimuleert en activeert cliënten volgens zorgplan bij het uitvoeren van de ADL activiteiten zoals aan- en uitkleden, toiletbezoek, douchen en uiterlijke verzorging.

In gesprek Natuurlijk ben je continu met elkaar in gesprek. Want als TMZ staan wij voor persoonlijke zorg. Jij geeft gezondheidsadvies, ook aan het netwerk rond jouw cliënt. Jij bespreekt hoe het gaat en je stimuleert eigen verantwoordelijkheid. Jij meldt bijzonderheden met betrekking tot de gezondheid, het welbevinden en de leefomgeving van de cliënt aan VIG en/of verpleegkundigen.

Ontwikkelen Jij staat voor jouw vak en wilt deze eventueel verder invullen door op termijn de opleiding Verzorgende IG te volgen bij het ROC van Twente. Binnen TMZ bestaat deze mogelijkheid waarvoor wij graag met je het gesprek aangaan.

Op de hoogte blijven Als professionele verzorgende niveau 3 vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets erkend leerbedrijf!

Wat staat er tegenover?

 • Salaris FWG 30 (€ 2468.58) bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Lidmaatschap V&VN;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

 

Jij hebt nodig:

 • Diploma Verzorgende (zonder IG) niveau 3;
 • Goede beheersing Nederlandse taal;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Kennis van de regionale sociale kaart;
 • Rijbewijs;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

 

Nu jij!

Nu jij!

 

Verzorgenden niveau 3 willen niet stilstaan in hun vak. Daarom wacht jij vast niet lang met reageren.

 • Wil jij meer weten over werken bij TMZ? Bel Recruitment op nummer 0900 -2 453 453 of mail naar werken@triviummeulenbeltzorg.nl.
 • Wil jij een dagje meelopen met een team? Dat is mogelijk na de eerste brievenselectie en de eerste ronde sollicitatiegesprekken.
 • Weet jij al zeker dat jij TMZ wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button. Wij reageren zo snel mogelijk.

Vanwege de Corona maatregelen zal de procedure anders verlopen dan gebruikelijk. Wij vragen om begrip.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer R019.053
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie Regio Twente
Postcode 7602 PW
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 31-03-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2020
Nummer 50074

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)