Verzorgenden 3IG (voornamelijk nachtdiensten)
Manna

Functieomschrijving

Organisatievisie

Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Werken bij Manna
Bij Manna werken we in kleine teams. Deze teams hebben veel verantwoordelijkheid zodat ze slagvaardig kunnen werken. In onze houding willen we cliënten en bewoners uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden.

Werken bij Locatie Cypressenhof
Voor onze locatie Cypressenhof zijn wij zoek naar een Verzorgende 3IG voor voornamelijk de nachtdiensten. De Cypressenhof is een locatie met verpleeghuiszorg. Er is plek voor 27 bewoners en er zijn 3 huiskamers met elk hun eigen uitstraling (klassiek, jaren 50/60, woonkeuken). In ons dagelijks werken is de herinnering van de bewoner ons vertrekpunt.

Nachtdiensten
In de nachtdienst ben je als verzorgende 3IG alleen werkzaam op onze locatie. Wel heb je achterwacht van Zorgschakel Enschede.

Wat houdt de functie in?

Een Verzorgende IG levert zorg volgens het zorgplan uit het elektronisch cliënten dossier (ECD). Daarnaast heeft elke collega aanvullende taken met betrekking tot een teamrol. Je hebt daarnaast een rol in het meedenken in het verbeteren van het zorgproces binnen dit nieuwe team. Het team zal worden geschoold op het gebied van dementie en probleemgedrag en tevens zal er teambuilding worden ingezet bij het opstarten van het team.

Functie eisen

Wat vragen wij?

  • Een gediplomeerd Verzorgende IG
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Stressbestendig en in staat om in te spelen op veranderingen in zorgvragen en wisselende groepssamenstelling.
  • Assertief en kritisch met een goed vermogen tot (zelf-)reflectie
  • Collegiaal en zelfstandig kunnen werken
  • Inzetbaar in nachtdiensten, maar ook flexibel tussen 7.00 en 23.00 uur

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?
Een contract voor in eerste instantie 7 maanden. Met daarna een mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

Het aantal uren is bespreekbaar tussen 16 en 32 uren per week. Naast een goede werksfeer met enthousiaste collega’s en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën bieden wij een salaris in FWG schaal 35 conform de cao VVT.

Bijzonderheden

Enthousiast?
Stuur z.s.m. je sollicitatie en CV naar afdeling P&O, po@zorggroep-manna.nl. Voor vragen kun je terecht bij het team Cypressenhof bereikbaar op nr. 053-4844485 of per mail po@zorggroep-manna.nl.
Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Type Vacature
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna, locatie Cypressenhof
Postcode 7521AE
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij P&O
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 11-05-2020
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-07-2020
Nummer 51690
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna