Verzorgende 3IG | Verpleeghuis Wiedenhof (Somatiek)
Livio

Functieomschrijving

Heb je oprechte interesse in mensen en een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel? Ben je daarnaast zorgzaam, professioneel en collegiaal ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor locatie Wiedenhof in Haaksbergen afdelingen Haarmuhle - Buurserzand (somatiek) zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker die ons team komt ondersteunen voor 16 uur. 

    

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG ondersteun je de cliënt bij dagelijkse activiteiten en draag je bij aan hun geluk en zelfredzaamheid. Je voert, daar waar nodig, verschillende taken uit, zoals medicatie, voeding en verpleegtechnische handelingen. Bij de uitvoering hiervan stimuleer en activeer je de cliënt om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren. Daarnaast observeer en controleer je de lichamelijke conditie ter bevordering van het welzijn van de cliënt. In de functie werk je nauw samen met je collega’s en maak je onderdeel uit van een hecht team. Samen zorg je voor een goede rapportage en overdracht naar elkaar.

Wat krijg je?
- Een functie waar je nauw in contact staat met cliënten en betekenisvol en dankbaar werk verricht;
- Gedreven collega’s waarmee je samen onderdeel uitmaakt van een hecht team;
- Salaris van minimaal €1838,58 en maximaal €2668,93 op basis van 36 uur, conform CAO VVT FWG 35 (inschaling op basis van werkervaring);
- Een contract voor onbepaalde tijd;
- Onregelmatigheidstoeslagen van 22% tot 60% bovenop je uurloon;
- 25 vakantiedagen met 35 extra bovenwettelijke uren (op basis van een fulltime dienstverband);
- Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Functie-eisen

Wat breng je mee?
- Passie voor het helpen en verzorgen van mensen;
- Kennis over het verstrekken van medicatie en verpleegtechnische handelingen;
- Sociale vaardigheden om te werken in een team en in contact te staan met de cliënt;
- Verantwoordelijkheidsgevoel om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
- Flexibiliteit om te werken op wisselende tijden.

Solliciteer en kom bij ons werken!

Ben jij enthousiast over de vacature? Hartstikke leuk! Solliciteer dan via onze website met je CV en motivatiebrief. Je kunt solliciteren tot 13 mei.

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio, locatie Het Wiedenhof in Haaksbergen
Postcode 7481BT
Stad Haaksbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Andre Braskamp (Coach op locatie)/Martine Meester (P&O Adviseur) via 0900-9200
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 21-02-2020
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 13-05-2020
Nummer 51547
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio