Verzorgenden Stevenskamp/Stevenserf Heeten
ZGR

Functieomschrijving

ZGR Stevenserf is een unieke, sfeervolle en kleinschalige woonvorm, waar cliënten met dementie wonen. Als verzorgende begeleid, verzorg en verpleeg je onze cliënten op basis van het zorgleefplan. Hierbij streef je altijd naar een optimaal leefklimaat en een prettige woonomgeving. Hierbij werk je vanuit de zogenaamde Brein Omgeving Methodiek (BOM),  een methodiek die zich richt op het creëren van een optimale woonomgeving voor mensen met dementie.

Functie eisen

Een diploma verzorgende, niveau 3 is vereist. Je hebt affiniteit met de ouderenzorg. Je bent in staat zelfstandig en in teamverband te werken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden voor het ondersteunen en begeleiden van de cliënt bij het voeren van de regie over het eigen leven. Je bent in staat in te spelen op wensen en vragen van cliënten en kunt ze motiveren en stimuleren. Je bent flexibel en klant- en kwaliteitsgericht.

Inschaling

Wij bieden een afwisselende, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Er zijn mogelijkheden voor een contract voor onbepaalde tijd.

Het salaris is conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 2.669,93 (functiegroep 35) bruto per maand bij een volledige werkweek, aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Stevenserf in Heeten
Postcode 8111PK
Stad Heeten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Sandra van Bokhoven of Agnes Reimink, telefoonnummer 0886564040
Functie(s) Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 05-09-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 23-09-2019
Nummer 48079
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Meer over ZGR