Wat onderneem jij tijdens de Coronacrisis?
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Het coronavirus houdt de hele wereld in haar greep. Samen staan we voor een opgave van een enorme omvang. Het coronavirus heeft ook grote gevolgen voor de zorg die we verlenen aan onze cliënten. Onze medewerkers doen alles wat ze kunnen om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken in deze onzekere periode. En kunnen daarbij jouw hulp goed gebruiken.

Waarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken?
Om de kans op besmetting met het coronavirus te verkleinen, zijn er binnen Philadelphia ook maatregelen genomen, waardoor de zorg voor en begeleiding van cliënten is toegenomen. Dagbestedingslocaties zijn gesloten en groepsactiviteiten komen te vervallen. Een noodzakelijk besluit, maar wel één met veel impact op onze organisatie, cliënten en hun verwanten.  

De cliënten zijn nu 24/7 op hun woonlocatie en daar is een grote behoefte aan extra ondersteuning. Goede medische verzorging, een luisterend oor, het creëren van een fijne sfeer en afleiding zijn juist nu zó belangrijk. Hier kun jij als zorgprofessional voor de cliënten iets in betekenen!

Functie eisen

Kom onze cliënten en collega’s ondersteunen tijdens de coronacrisis. Door het hele land kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! Ook als je een BIG-registratie hebt die is verlopen na 1 januari 2018.

Ben jij een begeleider gehandicaptenzorg, verpleegkundige of verzorgende IG? Heb jij een ander zorg gerelateerd diploma en wil je juist in deze tijden voor de cliënten het verschil maken? Of ben je een student en volg je een zorgopleiding? Dan zoeken we jou!

Vanuit jouw professionele achtergrond weet jij cliënten vertrouwen te geven, in zichzelf maar ook in de mensen om hen heen en in de onrustige wereld waarin we leven. Je creëert rust en overzicht, zorgt voor warmte en gezelligheid in huis. Je biedt nabijheid, structuur en ondersteuning passend bij het dagelijkse programma van de cliënten. En afhankelijk van je expertise verricht je medische handelingen.

Inschaling

Wat krijg je van ons? 
Je krijgt de kans om écht iets te betekenen in deze coronacrisis. Een glimlach van een cliënt die dankzij jou goed in zijn vel zit en collega’s die dankzij jou minder werkdruk ervaren. En verder:

  • Aantal te werken uren in overleg, we bieden een oproepcontract voor in eerste instantie de duur van 3 tot 6 maanden.
  • Een brutosalaris conform cao Gehandicaptenzorg gebaseerd op je functie, ervaring en opleiding.
  • Financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. Vooral gedurende de coronacrisis. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Mocht je langer willen blijven, dan bespreken we graag met jou de mogelijkheden.

Waar ga je werken?
Philadelphia ondersteunt mensen met een lichte tot ernstige meervoudige beperking door heel Nederland en helpt ieder mens, van jong tot oud om het beste uit zichzelf te halen. Ieder mens is uniek waardoor we altijd blijven zoeken naar de juiste begeleiding voor de gestelde hulpvraag. Er zijn mensen die bij ons wonen, logeren, intensieve zorg krijgen, ambulante begeleiding of dagbesteding. Voor elk individu kijken we naar mogelijkheden en naar kansen.

Op basis van jouw gegevens maken we een match met de locaties bij jou in de buurt en roepen we je op zodra dit nodig is. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen proberen we je zoveel als mogelijk te koppelen aan één locatie.

Bijzonderheden

Reageer nu
Klik hier om je direct aan te melden! Heb je nog vragen? Neem contact op via ikkomhelpen@philadelphia.nl of telefonisch op het nummer 033 - 760 2440. We zoeken zo spoedig mogelijk contact met je om te bespreken of we jouw inzet concreet kunnen maken.

Type Vrijwilligerswerk ivm Corona
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Brugstraat, Heerde
Postcode 8181 VH
Stad Heerde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
Basisbegeleider
begeleider ambulant
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider niveau 6
Begeleider/Werkbegeleider
Gezinshulpverlener
Persoonlijk Begeleider
Verpleegkundige
Verpleegkundige Sociaal Psychiatrisch
Woonbegeleider
Publicatiedatum 10-04-2020
Reageer voor 08-06-2020
Nummer 52549

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg