Wij zijn doorlopend op zoek naar gedreven begeleiders voor onze woonlocaties!
Aveleijn

Functieomschrijving

Iedereen heeft dromen, wensen en talenten. Deze laten uitkomen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ helpen we mensen met een verstandelijke beperking en/of een lage sociale redzaamheid de volle rijkdom van het leven te ervaren. We zien eigen kracht en denken in oplossingen. We werken dagelijks vanuit onze kernwaarden Ontmoeten, Ontwikkelen en Ondersteunen.

Vind jij het leuk om cliënten elke dag op een zo goed mogelijke manier te ondersteunen? Ben jij een echte aanpakker en sta jij stevig in je schoenen? Durf jij daarin te vertrouwen op je eigen kennis en je reflectie te delen met collega’s? Wil je graag onderdeel uitmaken van de dagelijkse woon- en leefwereld van onze clienten en ben je bereid op flexibele tijden te werken?

Beschik jij over de volgende kwaliteiten:

 • reflectief
 • stressbestendig
 • mentaal en fysiek stabiel
 • een gezonde dosis humor

Dan willen we jou graag ontmoeten!

Jij en de cliënt
Elke dag ben je nieuwsgierig om de behoefte van de cliënt te achterhalen. Zo ontdek je samen hoe we stappen kunnen zetten. Dit doe je op professionele en authentieke wijze, waarbij je rekening houdt met de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt. Je bent gericht op talenten en hebt tegelijkertijd oog voor de kwetsbaarheid. Samen met de cliënt en verwant geef je betekenis aan het persoonlijke levensverhaal en onderzoek je op welke manier de cliënt wil groeien.

 

 

 

 

 

 

 

 
Jij als begeleider
Je werkt vanuit een gedeelde passie en verantwoordelijkheid aan gezamenlijke doelen. Binnen Aveleijn werk je reflectief. Je kunt reflecteren vanuit eigen handelen, staat open voor feedback en geeft feedback aan anderen. Als professional blijf je op de hoogte dankzij (interne) scholing en deel je je kennis met anderen.

 

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wat zoeken we in een collega?

 • Een relevante beroepsopleiding, bijv. Maatschappelijke Zorg niveau 4, of Verpleegkunde
 • Affiniteit met één van onze doelgroepen; Regulier, Kind Jeugd & Gezin, ouderen, mensen met een ernstig meervoudige beperking of Intensieve begeleiding & behandeling
 • Inzicht in je eigen handelen en je bent in staat te relativeren
 • Jij voelt je echt ambassadeur van de organisatie Aveleijn
 • Methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding
 • Uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

 • Ontwikkelingsmogelijkheden in scholing, coaching en taken. Voor elk van de afzonderlijke doelgroepen zijn specifieke verdiepende scholingen te volgen
 • Een baan bij een van de “Beste werkgevers”! https:// beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/)
 • De functie van ondersteunend en persoonlijk begeleider is conform cao Gehandicaptenzorg ingeschaald in schaal 30, resp. 40 (max. € 2.546, - resp. max. € 2.807,-)
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsplan.

Bijzonderheden

Waar wacht je nog op, grijp deze kans en stuur ons je sollicitatie!

Kijk voor onze andere openstaande vacatures op https://www.aveleijn.nl/werken-bij/.

 

 

 

Voor meer informatie over werken bij Aveleijn kun je contact opnemen met Kim Castilla - Rouwendal, Recruiter, k.rouwendal@aveleijn.nl of mobiele nummer 06-10034032.
Jouw sollicitatie, voorzien van CV, kun je insturen via Zorgselect.

Je solliciteert, en dan?
Hoe de verdere sollicitatieprocedure er uitziet bij Aveleijn kun je hieronder in de tijdlijn terugvinden.

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn
Postcode 7622 GW
Stad Borne
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Kim Castilla - Rouwendal
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 09-07-2018
Ingangsdatum Doorlopend
Reageer voor 01-10-2019
Nummer 39741
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn