Wijkverpleegkundige
Carinova

Wat doet een Verpleegkundige niveau 6 bij Carinova?

Carinova heeft 70 thuiszorgteams in de regio van Deventer tot Hardenberg. Er zijn teams in de stad en ook in het buitengebied. Wil jij graag werken in het buitengebied, dan is deze vacature geschikt voor jou! Wij zoeken een wijkverpleegkundige voor het thuiszorgteam in Dalfsen-Ankum. Verder gaat het om een uitdagende plek in de gemeente Dalfsen waar momenteel veel ontwikkelingen plaatsvinden, waar je als wijkverpleegkundige volledig tot je recht komt in alle aspecten van het vak!

 

Als HBO verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en uitvoering van de dienstverlening van het team en vervul je de rol van regisseur en coach. Je hebt een belangrijke rol in de toegang tot zorg. Zo indiceer je alle zorg en stel je deze zo nodig bij.

 

Wij werken met zelfstandige teams. Dit betekent dat je samen met je collega’s uit het team bepaalt hoe de zorg wordt ingevuld. Jouw deskundigheid is hierbij van heel groot belang, want je coacht  en ondersteunt de collega’s binnen je team bij de professionele ontwikkeling en invulling van de rollen. Daarnaast werk je samen met collega’s in de uitvoering van de cliëntenzorg. Je verricht preventieve, curatieve en begeleidende taken in (hoog)complexe situaties.

Carinova biedt jou:

 • Je kunt per direct beginnen!

 • Inschaling op basis van cao VVT (max € 3.582,-- per maand)

 • Een aanstelling is voor onbepaalde tijd

 • Diverse opleidingmogelijkheden

 • Collectiviteitskortingen op o.a. zorgverzekering, autoverzekering en andere schadeverzekeringen

 • Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn

Waar ben jij goed in?

 • Je hebt een diploma HBO-V

 • Je bent BIG-geregistreerd

 • Je hebt een hart voor de zorg

 • Je wilt graag samen met Carinova de zorgverlening steeds verbeteren

 • Je werkt graag samen met collega’s

Bijzonderheden

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Lotte Holsappel, te bereiken op telefoonnummer 06-20906284.

 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij 06-12760975

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Dalfsen centrum
Postcode 7721 BD
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 30
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 16-08-2019
Reageer voor 16-11-2019
Ingangsdatum 16-08-2019
Nummer 47798
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 4000 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova